- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.201
Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. insanlara fazla güveniyordu. sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim. ömer derdim her ihanet sevgiyle başlar.Başıma bişey gelmeyecekse hamburger konusunda ben bi miktar güldüm
Yanında tik olanlar erkek üyeymiş. Erkek olduklarını tescillemek için tik koymuşlarHer zamanki gibi geriden gelerek bir şey sormak istiyorum.
İsimlerin yanındaki tikler nedir? Ne zaman başladı? Ne için var, nasıl oluyor?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Çabuk biri üzerime bilgi fırlatsın!1!1!1!1!
Bana niye verilmedi o haldeÇok eski üyelere verildi galiba
Onlar kazenle görüşüp gerçek olduğunu ispatlamış üyeler diye biliyorum.Her zamanki gibi geriden gelerek bir şey sormak istiyorum.
İsimlerin yanındaki tikler nedir? Ne zaman başladı? Ne için var, nasıl oluyor?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Çabuk biri üzerime bilgi fırlatsın!1!1!1!1!
Onu ben bilemeeemBana niye verilmedi o halde
Ya çen kıskandın mı? Seni yiyim mi?Bana niye verilmedi o halde
Bak ben saf salak bir şeyim, inanırım nalet kadın?!?1!!Onlar kazenle görüşüp gerçek olduğunu ispatlamış üyeler diye biliyorum.
YiiiiiiiiiiYa çen kıskandın mı? Seni yiyim mi?
özele gel bebeyim, private , eheKadın düşmanı nalet! ben de özledim
Ahaha valla ya bi konuda Mune abla yazmıştı sanırım doğruluğu onaylanmış üye diye.Bak ben saf salak bir şeyim, inanırım nalet kadın?!?1!!
Yanında tik olanlar erkek üyeymiş. Erkek olduklarını tescillemek için tik koymuşlar
E ben de görüşemOnlar kazenle görüşüp gerçek olduğunu ispatlamış üyeler diye biliyorum.
Daha doğru ve mantıklı çok az şey duydum ama keşke tik yerine patlıcan koysalardıYanında tik olanlar erkek üyeymiş. Erkek olduklarını tescillemek için tik koymuşlar
Feci merak ettim ya.Geçen de bi konusunda çok küçük göründüğünden bahsetmiş, ben reelde gördüm onu, baya baya büyük duruyor, konuya yetişemeden kapanmış, içimde kaldı
Dur tilkiler gelsin Bi açıklama yapsın. Yine birinin oyununa gelmiş olabilirim. Heyecanlanmayın.E ben de görüşem
Tırşik mi ne vardı bir ara, onunla aynı kişiKizlaaaar tereliye efsanesini sadece bordo bereliler bilir kimler onlar
Niye biz simülasyon ürünü müyüz?Ahaha valla ya bi konuda Mune abla yazmıştı sanırım doğruluğu onaylanmış üye diye.