- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.221
Özele gel kankaFeci merak ettim ya. Burada yeterince uzun takılınca bu tarz kilitlenmeler yaşamak kaçınılmaz sanırım ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özele gel kankaFeci merak ettim ya. Burada yeterince uzun takılınca bu tarz kilitlenmeler yaşamak kaçınılmaz sanırım ya.
Hiç görmedim ama bi konusuna yazdım hiç de küçük görünmediğini. Yaşı biraz ilerleyen minyonlar küçük göründüğünü sanıyor ama değil abi değilGeçen de bi konusunda çok küçük göründüğünden bahsetmiş, ben reelde gördüm onu, baya baya büyük duruyor, konuya yetişemeden kapanmış, içimde kaldı
Senin eski nickin neydiBen pro değildim, bi gün bi baktım kırmızıyım, dedim herhalde müthiş bi insan olduğum için site böyle bi karar aldı, Kazen'e sordum, buradan giden bir pro üye bana hediye etmek istemiş proluğunu ve ismi de bilinsin istememiş Baş harfini vermişti Kazen, H idi sanırım, yine de bulamamıştık, hey gidi ya, kimdi acaba beni böyle seven
Övünmek gibi olmasın da ben küçük duruyom he baya Minyon değilim, at gibiyim aksine hdnsjdjsjdkHiç görmedim ama bi konusuna yazdım hiç de küçük görünmediğini. Yaşı biraz ilerleyen minyonlar küçük göründüğünü sanıyor ama değil abi değil
Lavantakokulusandık, bin kere söyledim ulaSenin eski nickin neydi
Evet cevap veriyorum, biz yemek yarışmasına uzun süre katılanlar olarak aldıkDur tilkiler gelsin Bi açıklama yapsın. Yine birinin oyununa gelmiş olabilirim. Heyecanlanmayın.
Bişey yazmadı. Küçük görünüyor olabilirsin demek istediğim azıcık minyon zayıf olan küçük göründüğünü sanıyor. Mesela benim görümcem de at gibi hatun ama küçük duruyor cidden yüzünden. Gerçekten küçük duran küçük durduğunu sanandan az benceÖvünmek gibi olmasın da ben küçük duruyom he baya Minyon değilim, at gibiyim aksine hdnsjdjsjdk
Sana çemkirmedi mi küçük görünmediğini söyleyince?
Vurma be ben ilk kez gördümLavantakokulusandık, bin kere söyledim ula
Bence de öyle ya, bodur tavuk her dem piliç diyolar bi de, degil knk demek istiyom hdksjdjddkBişey yazmadı. Küçük görünüyor olabilirsin demek istediğim azıcık minyon zayıf olan küçük göründüğünü sanıyor. Mesela benim görümcem de at gibi hatun ama küçük duruyor cidden yüzünden. Gerçekten küçük duran küçük durduğunu sanandan az bence
Senin üye olduğun dönem (önceden var mıydın bilmiyorum da) benim siteden uzaklaştığım döneme denk geliyor, yıllardır da ilk kez bu ara bu kadar aktifim.Vurma be ben ilk kez gördüm
Yakın bi arkim var baya zayıf eli ayağı ufak okey fizik olarak iyi ama yaşını gösteriyor tamam yaşlı da durmuyor ama yüznden yaşı belli 37 yaşında. Ama o hep çok genç durduğunu en fazla 30 gösterdiğini sanıyor. Ne bileyim mümkün değil yaşlanma diye bi gerçek varBence de öyle ya, bodur tavuk her dem piliç diyolar bi de, degil knk demek istiyom hdksjdjddk
Hee anladım o zamanSenin üye olduğun dönem (önceden var mıydın bilmiyorum da) benim siteden uzaklaştığım döneme denk geliyor, yıllardır da ilk kez bu ara bu kadar aktifim.
Ay tabii ya, ne yaparsan yap yani, mutlak sonYakın bi arkim var baya zayıf eli ayağı ufak okey fizik olarak iyi ama yaşını gösteriyor tamam yaşlı da durmuyor ama yüznden yaşı belli 37 yaşında. Ama o hep çok genç durduğunu en fazla 30 gösterdiğini sanıyor. Ne bileyim mümkün değil yaşlanma diye bi gerçek var
Yok bu sonra banabenigeriver yapmıştı nickini. Tirsi bir başka kiymetlimizTırşik mi ne vardı bir ara, onunla aynı kişi 1 değiller di mi?
Kudra'nın bir listesi vardı, yengesiyle ve olamayan ilişki hayatıyla meşhur bir üyenin maceralarıyla ilgili. Bize o tarz bir şey lazım ama tek bir kişiye değil genele hitap etmeli.Yok bu sonra banabenigeriver yapmıştı nickini. Tirsi bir başka kiymetlimiz
Yemek yarışmasıymış arkadaşlar. Dağılabiliriz. Bi daha bu sitede yazan herşeye şüpheyle yaklaşacağım kimseye inanmayacağım.Evet cevap veriyorum, biz yemek yarışmasına uzun süre katılanlar olarak aldık
Tilki yaziyo ama olsun yinede cevap verdim
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama canım, biz 12 kişi bu yüzden aldıkYemek yarışmasıymış arkadaşlar. Dağılabiliriz. Bi daha bu sitede yazan herşeye şüpheyle yaklaşacağım kimseye inanmayacağım.
Özele gel kanka
Sen de gelEllere var da bize yok miiiiii
Yemek yarışmasıymış arkadaşlar. Dağılabiliriz. Bi daha bu sitede yazan herşeye şüpheyle yaklaşacağım kimseye inanmayacağım.