- 25 Ağustos 2014
- 20.441
- 48.440
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.481
Tarkan'ım bile vardiHayal meyal hatırlıyorum ünlüler de vardı arayın söhpet edelim diyorlardı hahahhah
Kocan sonuçta döver de sever tarzi yorumlar beklemiştim ahsjxmdBen de inanamadimKK'nin ekşi sözlüğün diline düşmesinin sebebi 2014 öncesi bence.. bazı konu ve yorumlar dalga gecilmeyecek gibi değil ki jdjskdksl
V leri w ile yazması gözlerimi kanattı.Kaynanamdan nefret ediyorum dndke kocamdan da...
[color="purple"][b][sıze="2"]içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm...www.kadinlarkulubu.com
2009 yılında aklı başında yorumların olduğu bir konu
Ben de ben deeKocan sonuçta döver de sever tarzi yorumlar beklemiştim ahsjxmd
Evet ya ablam tarkana aşıktı arayacaktı nerdeyseTarkan'ım bile vardi
Benim arkadaşım öyle yazıyor, nedenini anlamış değilim. We ben seni çok özledim.V leri w ile yazması gözlerimi kanattı.
Benim arkadaşım öyle yazıyor, nedenini anlamış değilim. We ben seni çok özledim.
Hayal meyal hatırlıyorum ünlüler de vardı arayın söhpet edelim diyorlardı hahahhah 
Arkadaşın 2007 yılında kalmış. Ay ben o zamanlar da yapmıyordum bunuBenim arkadaşım öyle yazıyor, nedenini anlamış değilim. We ben seni çok özledim.
Okuyup emoji atıp kacıyorum
Valla bence de, genç bir de, kızını da 15 yil öncesine göre giydiriyor hiç bir şey anlamadimajsmssArkadaşın 2007 yılında kalmış. Ay ben o zamanlar da yapmıyordum bunu
Ayrık dişli zamanları hdjskkdkwksdEvet ya ablam tarkana aşıktı arayacaktı nerdeyse
Nasıl bir motivasyonla bunu yaptın çok merak ettimaisjxxmdAyrık dişli zamanları hdjskkdkwksd
Peki benim ergenlikte Seren Serengil'in bi programına küfür etmek için bağlanmaya çalışmam ve faturanın bize o ay girmesi hahahahahhaha hayır, küfürü de edemedim, bekletti durdu şerrolar
Bize neler izletmişler o çocuk neyin nesi ne işi var o reklamlarda
Seni o kadar sinirlendiren şey ne oldu tatlı kızAyrık dişli zamanları hdjskkdkwksd
Peki benim ergenlikte Seren Serengil'in bi programına küfür etmek için bağlanmaya çalışmam ve faturanın bize o ay girmesi hahahahahhaha hayır, küfürü de edemedim, bekletti durdu şerrolar
Her çeşidi vardı işte bunların, birleştirmişler sanırım burda. Çocuklu olan sigorta reklamıBize neler izletmişler o çocuk neyin nesi ne işi var o reklamlarda
Seren Serengil'in varlığı??Seni o kadar sinirlendiren şey ne oldu tatlı kız
Haklı bir isyan olarak yorumladımSeren Serengil'in varlığı??
Yani niye o hattı arayıp sigortalasınlar gider adamakıllı bir yerden yaptırırlar.Her çeşidi vardı işte bunların, birleştirmişler sanırım burda. Çocuklu olan sigorta reklamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?