- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.381
GİTTİM EMOJİMİ ATTIM SEVGİLİ MUNEYE
Çok şey kaçırmışsın
Yapma yanarızGİTTİM EMOJİMİ ATTIM SEVGİLİ MUNEYE
Pek bir farkı yokYok Jahrein
Şimdilerde Haluk Bilginer ve Mehmet Aslantuğ.Cemal Süreya.
Şimdilerde Haluk Bilginer ve Mehmet Aslantuğ.
İlk nasıl başladı acaba hssjjsjsj bi de konudan bağımsız Nejat İşler malum bir kişiye aşırı benziyor tövbeeEki Görüntüle 3307011
İnstada karşıma çıkan hfkskfkd
İlk nasıl başladı acaba hssjjsjsj bi de konudan bağımsız Nejat İşler malum bir kişiye aşırı benziyor tövbee
Valla aynıHele yaşlandıkça
Bi ara dayısı diye şehir efsaneleri çıkmıştı hfjdjfkkdİlk nasıl başladı acaba hssjjsjsj bi de konudan bağımsız Nejat İşler malum bir kişiye aşırı benziyor tövbee
Oha ciddi miBi ara dayısı diye şehir efsaneleri çıkmıştı hfjdjfkkd
Şükür ki yalanlandıOha ciddi miben yıllardır benzetirim ama bunu duymamıştım
Googleladım "eğer hayatı film olursa oynayacak tek aktör benim" demiş zamanındaŞükür ki yalanlandı
Belki de dememiştirGoogleladım "eğer hayatı film olursa oynayacak tek aktör benim" demiş zamanındaherkes hata yapar.
Dizici bağyanBelki de dememiştirGülbeyaz Kadir'im
Şimdi Tv dizisi izlemiyorum pek ama eskiden hakimdim olayaDizici bağyanAliye deniz'i de bilirsin o zaman
Benim için o hep Behzat Ç Ercüment Çözer. Kötü karakterde çok daha başarılı.Şimdi Tv dizisi izlemiyorum pek ama eskiden hakimdim olayaDeniz karakteri de çok iyiydi cidden
Çok iyi bi aktör. Bu kadar dagitmasaydi iyiydi.Benim için o hep Behzat Ç Ercüment Çözer. Kötü karakterde çok daha başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?