- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.321
eskiden kadınlar çok daha aşıkmış ve kocamda sorun yok onu ayartan karşı taraf kıvamınddaymış
Ben kendimde de fark ediyorum ki daha bencilleştim, gereksiz fedakarlıklarım azaldı, en öne kendimi koymaya başladım. Kocam istese canımı veririm ama gereksizce kendimi de paralamam. Bir arkadaşım var hem çalışmayan adamı besliyor hem her fırsatta adamın hakaretlerini işitiyor hem de adam içtiği su bardağını kaldırmaktan aciz. Gerek var mı buna, ne kadar aşık olsam da çekmem ben mesela. Ayrıca 15 senedir birlikteler ne aşkı yani.
O zamanlar alıntı yokmuş sanırım, herkes ortaya yazmış.
O zamanlar alıntı yokmuş sanırım, herkes ortaya yazmış.
Ay bu ne yaa bu neeee cringe denizinde yüzdüm resmen.Size 2006 senesinden sürreal bir aşk hikayesi getirdim
ask hep tartisilan konu acaba nedir ask
Bir genç kız ve delikanlının birbirine nasıl aşık olsuğunu anlatan bir hikaye: Bir genç adam ve kız motorsikletin üzerinde 180 km. hızla giderken aralarında söyle bir konuşma geçiyor.. KIZ:lütfen yavaşla çok korkuyorum hızlı gitmeyelim. DELİKANLI:hayır, baksana ne kadar eğlenceli sende...www.kadinlarkulubu.com
Tüm yorumlara g.tümle gülesim geldi bu normal miO zamanlar alıntı yokmuş sanırım, herkes ortaya yazmış.
Bazılarında ziyaretçi yazıyor, ben onu üyeliksiz giriliyor diye düşünmüştüm.celebrian ın dediğine göre bdv diye bir yer de yokmuş sonradan olmuş, canlı sohbet diye bişi de varmış.
Öyleymiş evet.Bazılarında ziyaretçi yazıyor, ben onu üyeliksiz giriliyor diye düşünmüştüm.
Shakespeare'in yazısı nasıl. Şimdilerde herşeyin altına İlber Ortaylı yazmak gibi bişiTüm yorumlara g.tümle gülesim geldi bu normal mi
Ay bu ne yaa bu neeee cringe denizinde yüzdüm resmen.
celebrian ın dediğine göre bdv diye bir yer de yokmuş sonradan olmuş, canlı sohbet diye bişi de varmış.
Benden çaldığın 42 saniyeyi geri verDuygusuzsun
Sohbet odaları vardı ilk yıllarda sonra kapandı orası..celebrian ın dediğine göre bdv diye bir yer de yokmuş sonradan olmuş, canlı sohbet diye bişi de varmış.
Hepsini okuyamadım bile, o kadar bayıktı ki.Shakespeare'in yazısı nasıl. Şimdilerde herşeyin altına İlber Ortaylı yazmak gibi bişi
Nirde nirdemükemmel bir hikaye bu zamanda nirde böyle bir aşk nirde çok etkilendim
Değil o yıllarda üyelik iptali olanlarda ziyaretçi yazısı oluyordu EU var çünkü.Bazılarında ziyaretçi yazıyor, ben onu üyeliksiz giriliyor diye düşünmüştüm.
Vay kaşarlar vayyyyBakın ne buldum.
Tribünlere Oynayan Kadinlar
Sizinde çevrenizde bu kadınlardan bir tane muhakkak vardır.Bu kadınlar sürekli tribünlere oynayan kadınlardır.Tribünler ise erkek izleyicilerle doludur.UZUN LAFIN KISASI BU KADINLAR NEREDE VE NE ŞEKİLDE OLURLARSA OLSUN ORTAMDAKİ BÜTÜN ERKEKLERİN İLGİLERİ NLARA DÖNÜK OLSUN İSTERLER. Bu...www.kadinlarkulubu.com
Bakın ne buldum.
Tribünlere Oynayan Kadinlar
Sizinde çevrenizde bu kadınlardan bir tane muhakkak vardır.Bu kadınlar sürekli tribünlere oynayan kadınlardır.Tribünler ise erkek izleyicilerle doludur.UZUN LAFIN KISASI BU KADINLAR NEREDE VE NE ŞEKİLDE OLURLARSA OLSUN ORTAMDAKİ BÜTÜN ERKEKLERİN İLGİLERİ NLARA DÖNÜK OLSUN İSTERLER. Bu...www.kadinlarkulubu.com
Şimdi olsa millet çok meraklıydı sizin kel kocalarınıza deriz.Vay kaşarlar vayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?