- 1 Aralık 2021
- 12.830
- 43.829
- 548
- 34
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.161
Ne kadar boş insan var ya kurgu yapsam böyle islere girmemNinocin vardı sahte profilmiş hamilelik döneminde tanımıştım nasıl sahte olduğuna inanamadim hiç kv si beni zehirliyorsun diyordu ne olayları vardı eş ailesi ile
Bomboş hayatları var bence ya. Anlam veremiyorum harbiden. Anonim bi site de bunca yalan söyleyince eline ne geçiyor.Ne kadar boş insan var ya kurgu yapsam böyle islere girmem
Bence de sıkıntılı olduklarını düşünüyorumBomboş hayatları var bence ya. Anlam veremiyorum harbiden. Anonim bi site de bunca yalan söyleyince eline ne geçiyor.
Psikolojik vakalar bence ajhxjxjxBence de sıkıntılı olduklarını düşünüyorum
Gelir gelmez gördüğüm mesaj bu olmamalıNinocin vardı sahte profilmiş hamilelik döneminde tanımıştım nasıl sahte olduğuna inanamadim hiç kv si beni zehirliyorsun diyordu ne olayları vardı eş ailesi ile
O üye gitmiş mi ?Hııı, o şey konu sahibi üyelik iptali yapmış yazabilirim dimi. Eşim ablasının kalçalarına baktı konusu. (Düzenleyebilirim istersen)
Tabiki de kadın düşmanı kim olcak sende aaKim bunlar kimmmmmmmmmm
Arkadaşım aktif üyeler konuşulmuyor.Tabiki de kim olcak sende aa
Hoşbuldum
Nasıl sahte, hamile değil miymiş konular mı sahteymişNinocin vardı sahte profilmiş hamilelik döneminde tanımıştım nasıl sahte olduğuna inanamadim hiç kv si beni zehirliyorsun diyordu ne olayları vardı eş ailesi ile
Hesabı sahte diye atıldı kk da daha çok özelden yazardı kendisi hemilelik le ilgili sorular sorardı kv iç çamaşırlarını kirli sepetine atmış kavga etmiştiNasıl sahte, hamile değil miymiş konular mı sahteymiş
Seni bekledim yazmak içinGelir gelmez gördüğüm mesaj bu olmamalı
Şimdi baktım, sarı renkle sahte yazılmışHesabı sahte diye atıldı kk da daha çok özelden yazardı kendisi hemilelik le ilgili sorular sorardı kv iç çamaşırlarını kirli sepetine atmış kavga etmişti
Ajda 78 yaşında bu aradaSertab Erener'in sesi
Yonca Evcimik'in enerjisi de öyleydi, geçen hafta geldi de, 60 yaşında demezsin.
Şimdiden takviyelerle ayakta duran biz?
Eki Görüntüle 3306622
Yapma yanarız msmdmdöSeni bekledim yazmak için
Güney Yarım Kürede misin EsilaGunaydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?