KK Nostalji Treni 🫠

Şimd sayfada gördüm bu bahsedilen kişi değil,diğer zıpzıp yaşlar kaç diye soruyrdu .
Bak zipzipi da hatırlıyorum, sinir ediyordu bazılarını. Yeter artık diyenler vardı, hatta çıtayı yükseltip bi daha yaş kaç derse banlansın diyen olmuştu. Sonra ne oldu o kıza

Bak zipzipi da hatırlıyorum, sinir ediyordu bazılarını. Yeter artık diyenler vardı, hatta çıtayı yükseltip bi daha yaş kaç derse banlansın diyen olmuştu. Sonra ne oldu o kıza
Her konuda yaş kaç canım diyordu,kaç kere uyardık aynı şekil sorma diye,yok oldu sonra gelmedi hiç.

Peki zamanında çılgınca Rosalinda izlemiş olanlar?
Benim küçükken TV izlemem yasaktı, annem çok çok az izin verirdi. Okulda herkes rosalinda rosalinda konusunca ben izlemedigim için dislaniyordum. Bir gün yalvardım anneme izlemek için. Ulan o bölümde de kadınin öz kızı hizmetçisiymis evinde, kadın da öz kizinin kocasıyla yatıyordu, şansıma.
Annem 'bu ahlaksızlari izlemek için mi agliyorsun' dedi, hepten yasakladı
Sağdan soldan duyup aklımda tutuyordum, konusu gelirse sohbete dahil olabileyim diye yüz metre gelinliği vardı mesela son bölümde. Onu izlemistim. O zamanlar çok havalı gelirdi, oysa amelelik valla o ne öyle

Ben hatirliyorum da masturbasyon olayini hatirlamiyorum. Ayni uye mi emin degilim ama biri vardi benzer nick sahibi.
Sevişmeyi çok buyuk bir olay saniyordu.
Erkekleri bilirsiniz bir kismi sevişme ihtimali için bile paspas oluyorlar ya hani kizcagiz da her erkegin aklini aldiğini saniyordu sonra adamlar hevesi gecip sacma sapan davranmaya baslayinca da her seferinde şok olup konu aciyordu.

En son buraya yazmışlar başka Bi olaya da karışmamışlar bulun bakalım yengeci kim şikayet edecek?
Yaaa çok tatlisin, geriden geriden geliyordum şimdi gördüm.
Aktif üyeden bahsetmek yasakmış, ben de bilmiyordum. Konusu geçen bir üyenin eski mesajlarını alıntıladım, MuneMune hesabı doğrulanmış üye. cimbizladi.
Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler, daha da yapmam

O kadar korkunç bi diziydi ki aslında, entrika pınarlarında yıkanıyorduk her bölümde O bölümü de hatırladım, tüm tadım kaçtı, hay bilinç altıma

Bu dört noktayı çok merak ettim şimdi
Ahahaha…

Konu o kadar sardı ki, okurken uyuyakalmışım. Yanlışlıkla iki kelime yazıp göndermişim. Farkedince sildim.

Bu arada gerçek hayatımda da mevzuları geç öğrenen ya da hiç öğrenemeyen biri olarak şaşkınlıkla okudum olanları. Nolur birilerinin aklına ben de geleyim şöyle konularda da geyiği kaçırmayayım, sonra 200 sayfa okumak zor oluyor.

Ayrıca benneyanginlargordum nerelerde ya, ben de çok severdim onu.

Bir de şu an adını hatırlayamadığım deli dolu avukat biz kızcağız vardı. En son mühendislik okuyup yurtdışına yerleşme planı yapıyordu. Onu da çok merak ediyorum.

Önemli bir dedikodu yazıp aktif üye olduğunu anlayınca sildiniz sandım ahahh tamam ben etiketiycem bundan sonra

Ay sen Vahşi Güzeli de izlememişsindir yengenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…