- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.397
- 508
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.981
Bak zipzipi da hatırlıyorum, sinir ediyordu bazılarını. Yeter artık diyenler vardı, hatta çıtayı yükseltip bi daha yaş kaç derse banlansın diyen olmuştu. Sonra ne oldu o kızaŞimd sayfada gördüm bu bahsedilen kişi değil,diğer zıpzıp yaşlar kaç diye soruyrdu .
Her konuda yaş kaç canım diyordu,kaç kere uyardık aynı şekil sorma diye,yok oldu sonra gelmedi hiç.Bak zipzipi da hatırlıyorum, sinir ediyordu bazılarını. Yeter artık diyenler vardı, hatta çıtayı yükseltip bi daha yaş kaç derse banlansın diyen olmuştu. Sonra ne oldu o kıza
Şimdi de burcu ne diyenler varHer konuda yaş kaç canım diyordu,kaç kere uyardık aynı şekil sorma diye,yok oldu sonra gelmedi hiç.
AA burç varmış kaçırdımYok yok sorun yok, ben biraz da hasta gibiyim de ondan çok uzatamadımYine konuşuruz
Benim küçükken TV izlemem yasaktı, annem çok çok az izin verirdi. Okulda herkes rosalinda rosalinda konusunca ben izlemedigim için dislaniyordum. Bir gün yalvardım anneme izlemek için. Ulan o bölümde de kadınin öz kızı hizmetçisiymis evinde, kadın da öz kizinin kocasıyla yatıyordu, şansıma.Peki zamanında çılgınca Rosalinda izlemiş olanlar?
Bahseden var mı bilmiyorum, ben bu topiğe yeni geldim
Buralarda bi 2-3 sene once falan nicki Anna ile başlayan günde bikaç defa mast yapan ve erkek arkadasıyla fuckbody olmasını vs anlatan bi kız vardı
Hatırlayanınız var mı?
Buralarda mıdır yoksa
Yaaa çok tatlisin, geriden geriden geliyordum şimdi gördüm.En son buraya yazmışlar başka Bi olaya da karışmamışlar bulun bakalım yengeci kim şikayet edecek?
Bu dört noktayı çok merak ettim şimdi
O kadar korkunç bi diziydi ki aslında, entrika pınarlarında yıkanıyorduk her bölümdeBenim küçükken TV izlemem yasaktı, annem çok çok az izin verirdi. Okulda herkes rosalinda rosalinda konusunca ben izlemedigim için dislaniyordum. Bir gün yalvardım anneme izlemek için. Ulan o bölümde de kadınin öz kızı hizmetçisiymis evinde, kadın da öz kizinin kocasıyla yatıyordu, şansıma.
Annem 'bu ahlaksızlari izlemek için mi agliyorsun' dedi, hepten yasakladı
Sağdan soldan duyup aklımda tutuyordum, konusu gelirse sohbete dahil olabileyim diyeyüz metre gelinliği vardı mesela son bölümde. Onu izlemistim. O zamanlar çok havalı gelirdi, oysa amelelik valla o ne öyle
Ahahaha…Bu dört noktayı çok merak ettim şimdi
Önemli bir dedikodu yazıp aktif üye olduğunu anlayınca sildiniz sandımAhahaha…
Konu o kadar sardı ki, okurken uyuyakalmışım. Yanlışlıkla iki kelime yazıp göndermişim. Farkedince sildim.
Bu arada gerçek hayatımda da mevzuları geç öğrenen ya da hiç öğrenemeyen biri olarak şaşkınlıkla okudum olanları. Nolur birilerinin aklına ben de geleyim şöyle konularda da geyiği kaçırmayayım, sonra 200 sayfa okumak zor oluyor.
Ayrıcabenneyanginlargordum nerelerde ya, ben de çok severdim onu.
Bir de şu an adını hatırlayamadığım deli dolu avukat biz kızcağız vardı. En son mühendislik okuyup yurtdışına yerleşme planı yapıyordu. Onu da çok merak ediyorum.
Ay sen Vahşi Güzeli de izlememişsindir yengençBenim küçükken TV izlemem yasaktı, annem çok çok az izin verirdi. Okulda herkes rosalinda rosalinda konusunca ben izlemedigim için dislaniyordum. Bir gün yalvardım anneme izlemek için. Ulan o bölümde de kadınin öz kızı hizmetçisiymis evinde, kadın da öz kizinin kocasıyla yatıyordu, şansıma.
Annem 'bu ahlaksızlari izlemek için mi agliyorsun' dedi, hepten yasakladı
Sağdan soldan duyup aklımda tutuyordum, konusu gelirse sohbete dahil olabileyim diyeyüz metre gelinliği vardı mesela son bölümde. Onu izlemistim. O zamanlar çok havalı gelirdi, oysa amelelik valla o ne öyle
Ben bu?Şimdi de burcu ne diyenler var
Seni söylemiyorum balım ya, olur olmaz kesin oğlak diyenlere hıncım var benimBen bu?
Ama ben cevabı alınca yorum yapıyorum. Zipzip soruyor ve ardına bakmadan gidiyordu
Erkosunu savunma bana, susSeni söylemiyorum balım ya, olur olmaz kesin oğlak diyenlere hıncım var benim
Bazen de başaklara giydiriyorlar, kocam başak sonuçta gücüme gidiyorErkosunu savunma bana, sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?