- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.135
- 468
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.901
6 üst sınırdı zatenÖnce Okanı çok seviyorum dedi, sonra büyüyünce onunla evlenicem dedi6 olmadı henüz
İnşallah Ezelle karşılaşmaz, yırtarım o Ezeli6 üst sınırdı zatenben herkesin aksine Eyşanı severdim ada favorim jshsjsjjsj
kovanin siniri zirve yapınca neye döner merak ettim
Hem suçlu hem güçlü olmayı da severizİnşallah Ezelle karşılaşmaz, yırtarım o Ezeli
Komşuya sinirlendiyse eğerEşim kova, kime sinirlendigine göre değişir neye döneceği.
E silemiyorum kiCanın ban mı cekiyo sil kuşum
Komşuya sinirlendiyse eğer
Siniylendin mi çenkovanin siniri zirve yapınca neye döner merak ettim
Sen silsen de bir ise yaramiyacak diğer arkadaş alıntı yapmış ikinizinde silmesi lazımE silemiyorum ki
Hiç sinirli düşünemedim seni ama benEvet sınırımın en vam teline bastılar
Dediyse evlenir.Önce Okanı çok seviyorum dedi, sonra büyüyünce onunla evlenicem dedi6 olmadı henüz
Şimdi daha çok ikna oldum terazi olduğuma teşekkür ederimTerazi müthiştir ya, burcum diye demiyorum, en fazla pozitif özelliği olan burç zodyaktaki. Hem çocuk, hem kadın, neşeli, zeki, komik, kibar, nahif, romantik, süslü (kokona değil), bakımlı, duygusal, empatik, adalet delisi, mantık-duygu dengesinde inanılmaz mutlu olan, huzursuzluk ve tartışmadan fellik fellik kaçan insanlar geneli.
Birini silmemek için büyük çaba gösterir, alttan alır ama kafasında biterse o kişiyi tekrar aynı şekilde görmesi için hafıza kaybı yaşaması gerekir. Kinci değil, en büyük intikamı umursamamak.
Belirsizlik sevmez, gerilir, sinirlenir, başak gerginliği değil ama düzen sever.
Böyle uzar gider liste
O kadar uzağım ki burçlara ne dediğini anlamak için Google a yazdımBu bende de var. Ne teraziyim ne başak. Enneagram daha eğlenceli. Ona geçin
Şimdi daha çok ikna oldum terazi olduğuma teşekkür ederimoğlum da terazi ya bi de elimi verdim kolumu kaptı demeyeceksen 25 kasım ı da yazabilir misin? Yay oluyordu sanki. Kızım için soruyorum psikolojik olarak çok hassas hemen her konuda.
O kadar uzağım ki burçlara ne dediğini anlamak için Google a yazdım
Burcu Akrep, Yükseleni Aslan, Kasımın sonuna doğru doğdu, hafiften Yaya da benziyorSenin ada akrep değil mi balım? Çok belli aslında bebedeki özgüven tuttuğunu koparma hırsı filan
Teşekkür ederim canımYay kadınları özgürlüğüne çok düşkün, özellikle gençlik dönemlerinde geleneklerden uzak, şanslı, eğlenceli, keyfine aşırı düşkün, zeki, rahat ve umursamaz, iyimser, şakacı ve dikkati kolay dağılan, çabuk sıkılan bi yapıya sahiptir. Kasım yayları Aralık aylarında göre daha dengeli geliyor bana. Kadınları erkeğine göre bağlanma ve ilişki konularında daha iyidir ama Venüs burcuna bakmak lazım. Bi tek Güneş burcuna bakmak yetmiyor tanımlayabilmek için; yükselen, alçalan, Ay burcu, Venüs ve varsa stelyum da çok önemli.
Bazı kelimeleri ilk defa duyuyorum ben deTeşekkür ederim canımson dediklerini hiç anlamıyorum ya doğum saatine göre mi belirleniyor bunlar ?
Ay ve Venüs doğum tarihinden bulunur da diğerleri için doğum saati lazım.Teşekkür ederim canımson dediklerini hiç anlamıyorum ya doğum saatine göre mi belirleniyor bunlar ?
Elimi verdim kolumu kaptınız ciddenBurcu Akrep, Yükseleni Aslan, Kasımın sonuna doğru doğdu, hafiften Yaya da benziyor
Cui Bono bizi de yorumlar mısın, sorar dururuz şimdi biz Kendi elinle canavar yarattın
Sonu değil sonuna doğruElimi verdim kolumu kaptınız cidden
Kasımın sonu zaten yay, nasıl yaya benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?