KK Nostalji Treni 🫠

Şimdi daha çok ikna oldum terazi olduğuma teşekkür ederim oğlum da terazi ya bi de elimi verdim kolumu kaptı demeyeceksen 25 kasım ı da yazabilir misin? Yay oluyordu sanki. Kızım için soruyorum psikolojik olarak çok hassas hemen her konuda.
Bu bende de var. Ne teraziyim ne başak. Enneagram daha eğlenceli. Ona geçin
O kadar uzağım ki burçlara ne dediğini anlamak için Google a yazdım

Yay kadınları özgürlüğüne çok düşkün, özellikle gençlik dönemlerinde geleneklerden uzak, şanslı, eğlenceli, keyfine aşırı düşkün, zeki, rahat ve umursamaz, iyimser, şakacı ve dikkati kolay dağılan, çabuk sıkılan bi yapıya sahiptir. Kasım yayları Aralık aylarında göre daha dengeli geliyor bana. Kadınları erkeğine göre bağlanma ve ilişki konularında daha iyidir ama Venüs burcuna bakmak lazım. Bi tek Güneş burcuna bakmak yetmiyor tanımlayabilmek için; yükselen, alçalan, Ay burcu, Venüs ve varsa stelyum da çok önemli.

Senin ada akrep değil mi balım? Çok belli aslında bebedeki özgüven tuttuğunu koparma hırsı filan
Burcu Akrep, Yükseleni Aslan, Kasımın sonuna doğru doğdu, hafiften Yaya da benziyor

Cui Bono bizi de yorumlar mısın, sorar dururuz şimdi biz Kendi elinle canavar yarattın

Teşekkür ederim canım son dediklerini hiç anlamıyorum ya doğum saatine göre mi belirleniyor bunlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…