KK Nostalji Treni 🫠

Ay ben bunu hatırladım ahsjjxjx
Feriha'nin tek doğrusu burslu işletme okumasiydi

İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın

Ben de geride kaldığım konulara hiç bakmadan direkt konuya girecektim. Şuraya banu kraliçemin bir videosunu atayım da tanımayanlar tanısın. Muşmulu suratlı ferihayı hiç sevmiyorum. bin basar ona.

Ay ben bunu hatırladım ahsjjxjx
Feriha'nin tek doğrusu burslu işletme okumasiydi
Benim ergenliğim Banu ile geçti Yakalanacak diye her bölüm heyecanla izlerdim, günlük diziydi bu bir de.
Annesiyle babası da kızımız tıp kazandı diye seviniyorlardı, Çapa'nın gururu modeliydi tam.

Benim ergenliğim Banu ile geçti Yakalanacak diye her bölüm heyecanla izlerdim, günlük diziydi bu bir de.
Annesiyle babası da kızımız tıp kazandı diye seviniyorlardı, Çapa'nın gururu modeliydi tam.
Bu kızı biliyorum sen anlatınca hatırladım hahaha bakmam lazim

Bu cirkefmis bunu sevdim

Daha güzel bir kere Ve daha akıllı, o kadar dolap çevirdi ki sayısını hatırlamıyorum.

bence de, Feriha'nin ne özelliği vardi ki ahsjxjxm

Ayyy sus sus Hande de hala kızı Gülsüm'e yenilmişti ya

Ayyy sus sus Hande de hala kızı Gülsüm'e yenilmişti ya
Orası da ayrı bir saçmaydı. Koskoca bakan/milletvekili oğlunu (korayın babasının mesleği böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum) sırf namusumuzu kirletti ayağına aşkı memnu cemileyle evlendirdiler. Saçmalığın bu kadarı

Ezel, Poyraz Karayel, Behzat Ç, Elveda Rumeli, Kardeş Payı. Bunlar benim en sevdiklerim.
Karadayı da çok güzel diziydi ya
Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili..aah ah..
Kaygısızlar, Yedi Numara, hâlâ izleyince kahkaha atarım.

Çok eski sayılmaz ama Türk dizilerinde Şahsiyet'i tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…