- 17 Ağustos 2011
- 22.980
- 144.530
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.521
Teşekkür ederim, mutluyum valla, heyecanlıyım gelecek günler içinMutluluklar cici kıs.
Düşündüğüm üye ise o geçmişe takıntısıyla meşhurAy ben gülerim
Her daim kendi kendine gelin güvey olmasıyla meşhurdur kendisi. Konuşturma
Ne küfürler etmiş öyle katibe okurjen utandım kalitesizliğini iyice belli etti .Ay ben ne okudum libido premses en son içinde biriktirdiği tüm küfürleri kusup gitmişKatibin Ruhu senin nezdinde hepimize edilmiş o küfürler
Senin adına sevindim mutluluklar dilerimTeşekkür ederim, mutluyum valla, heyecanlıyım gelecek günler içinbenim erkek versiyonum gibi bir şey, huyu suyu karakteri , olaylara bakışı falan aynı ben. Güzel planlar yaptık, umarım böyle devam eder.
Bu tip insanlar daha fazla dayanamıyor eninde sonunda kumaşını belli ediyor.Ne küfürler etmiş öyle katibe okurjen utandım kalitesizliğini iyice belli etti .
Bekliyordum ondan bir valso vereceğini verdide işte.Bu tip insanlar daha fazla dayanamıyor eninde sonunda kumaşını belli ediyor.
Gene biyerlerde günahım alıniyordurBibibella da güzel sinirlenir.
ben en çok bana cevap verirken yengeçe sallamasına uyuz oldumAy ben ne okudum libido premses en son içinde biriktirdiği tüm küfürleri kusup gitmişKatibin Ruhu senin nezdinde hepimize edilmiş o küfürler
Kendi kendini imha etmiş resmenasillik saçmaya kalkarken basitlikten yok olunmuştur
Teşekkür ederim, mutluyum valla, heyecanlıyım gelecek günler içinbenim erkek versiyonum gibi bir şey, huyu suyu karakteri , olaylara bakışı falan aynı ben. Güzel planlar yaptık, umarım böyle devam eder.
Gene biyerlerde günahım alıniyordurşaka lan şaka çok guzel sinirlenirim 2 saniye yeter
Ay noldu ne kaçırdım yine
Aslında onunla en polemiğe girmeyen, dalga geçmeyen üyelerden biri yengenç. Yani yengenç genel olarak kimseyle sorun yaşamaz. Bence ilişkisini ve hayat tarzını kıskanıp sataştı, kıskanmak onun temel yapı taşlarından biri zaten.ben en çok bana cevap verirken yengeçe sallamasına uyuz oldum
bazı insanlar yengeç gibi yaşar ilişkilerini neden bu kadar garipsemişki
kendisine ters gelen bişeyde sınırını çekip gitmeyi bilen insan sayısı hiçte az değil
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum
erkekmi yok yani illa herkes birine takılıp en kötü hareketleri görmesine rağmen yarabbi şükürmü dicek
Gerçek kesitte yutarken boğazına takılan olaylar oldu sinirini burdan çıkardı diye yorumladım. İdeali ve gerçekliği arasındaki tutarsızlıklar tüketiyor onu.Kendi kendini imha etmiş resmen
Küfürlü mesajı okumuştum, konuya şimdi bakıyorum. Aslında Katibe kızmamış, Katibin yorumunda birşey yok. Yengeçi kıskanmış, onun mesajı başlarda çünkü. Şişmiş şişmiş sonunda patlamış.Gerçek kesitte yutarken boğazına takılan olaylar oldu sinirini burdan çıkardı diye yorumladım. İdeali ve gerçekliği arasındaki tutarsızlıklar tüketiyor onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?