- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.501
Kısmetli kız, her yerde buluyor. Yine mi buldun alüminyüm dedi herhal.Evet Farkettim kız bir şey bile yazmamış kızılacak ama güzel Bi ilişkiye başladım demiş diye sanırım.
Yeni bulmadım, eskisini aldım aslindaKısmetli kız, her yerde buluyor. Yine mi buldun alüminyüm dedi herhal.
Valla kendine de sorsan 2 3 taneyi birden idare ediyor.Kısmetli kız, her yerde buluyor. Yine mi buldun alüminyüm dedi herhal.
ve geldi dgkjfkg
Niye gittin ki?ve geldi dgkjfkg
Üç harfliler çarptı beni dlgklşfdNiye gittin ki?
O kesin erkek. Kadınlarla dalga geçmek için üye olmuş her konu açana bi laf söylemişGünaydınnnnYeni bir üye var, uftade abi gibi konuşuyor gördünüz mü onu, banlanmış. ailurophile ciğime de sarmış
O kim o kim şifreleBenim sinir zıplatıcı da açmış yine bir konu..
Birini linçletmek isterken yine linç yemesi şoku
Ay ben gülerimO kim o kim şifrele
Baktım yine anlamadımAy ben gülerim
Her daim kendi kendine gelin güvey olmasıyla meşhurdur kendisi. Konuşturma
Hoş geldi ararım müdürü derken hoppp sen gittinve geldi dgkjfkg
Ay ben anladım hehhee okumaya gidiyorumBenim sinir zıplatıcı da açmış yine bir konu..
Birini linçletmek isterken yine linç yemesi şoku
Kız nasıl anlamadın jane'mi tanımayan üye desem? Benim için artık onun adı oBaktım yine anlamadım
Erkek olan düzenliydi ama kaytarıyordu, kadın olanlar kibirlimsi ve tembel. Odun dediğim öyle lanse ediliyor. Bana kalsa duygularını gizliyor. Bir kuzenim işkolik, duygularını belli etmez, her şeyin hesabını kitabını yapar, mantık insanı, azimli ve içten duygularını yaşar.İş yerindekiler erkek mi, kadın ve erkekleri farklı oluyor sanırım. Doğrusu ben de pek inanmıyorum burçlara, yani ilgisi varsa da kısmen etkiliyordur. Mesela odun olduğumu düşünmüyorum, hatta bence gereğinden fazla naziğim. Çevremde de oğlak veya başka burç kadınlar ince ve naziktir. Hiç odun kadın görmedim desem yeri var
Koç burcunda da çelişki var. Ekinoks olduğu için mi bilmiyorum ama o yılın takvimine bakmak gerekiyor.Cui Bono 23 Eylül hangi burç oluyor hayrına söyler misin bazı yerler başak,bazı yerler terazi yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?