- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.397
- 508
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.361
Kaldı bileValla ne ararsan ne sorarsan, ağzın açık kalır
Öyle fal falan değil tabii ki, o şarlatanlık.
Mesela benim çok sık bel ve kemik ağrım olur, yükselen burcumla ilintili imiş bu durum, ben anlatmadan söylemişti tanıdığım iki astrolog hanım.
Haritamda bi yerleşimde bulunan gezegen birden fazla evlilik yapacağıma işaret imiş mesela, ikinci evlilik olur genelde bu durumda demişlerdi boşandığımı bilmeden.
Ben seviyorum böyle şeyleri ya, öyle saçma sapan burç yorumları, günlük fallar falan değil astroloji, işinin ehline denk gelirsen neler neler var içinde, eskiden büyük devlet adamları yıldızname baktırmadan büyük adımlar atmazlarmış mesela. Atatürk'ün cumhuriyeti ilan ederken tarih seçimi için yıldıznameye baktırdığı da söylenir.Kaldı bile
Teşekkür ederim o zaman,asabi üyede kıl farkıyla 1.liği kaçırmıştım 2.olmuştum,diğer bölümlerdede aday olmuştum hatta.Ben de seni hatırlıyorum, eski bi kaç aylık girdiğim dönemde enler yarışması olmuştu. Sana oy vermiştim hattaEn sıcak mı öyle bi kategoride, fazla kimseyi tanımıyorum ama hanım abla sıcak geldi bana demiştim. Eskiden hatırladığım bir de @MissCherryBlossom vardı, onun da BDV yorumlarını seviyordum.
Terazisin bendensinCui Bono 23 Eylül hangi burç oluyor hayrına söyler misin bazı yerler başak,bazı yerler terazi yazıyor
Sabah ezanıynan mı akşam ezanıynan mı bu gibi durumlarda ona bakıyoruzBen şimdi teraziyim ya pazar günü doğmuşum saat bilgim yok netcez şimdi
Eminiz demiTerazisin bendensin
Arkadaşım kişilik analizi gibi bir şey yaptırmıştı burçlardan yola çıkarak ondan mı bahsediyoruz?Valla ne ararsan ne sorarsan, ağzın açık kalır
Öyle fal falan değil tabii ki, o şarlatanlık.
Mesela benim çok sık bel ve kemik ağrım olur, yükselen burcumla ilintili imiş bu durum, ben anlatmadan söylemişti tanıdığım iki astrolog hanım.
Haritamda bi yerleşimde bulunan gezegen birden fazla evlilik yapacağıma işaret imiş mesela, ikinci evlilik olur genelde bu durumda demişlerdi boşandığımı bilmeden.
Ben de seviyorum. Dan dun esirgemeden yapıştırıyor.Ben de seni hatırlıyorum, eski bi kaç aylık girdiğim dönemde enler yarışması olmuştu. Sana oy vermiştim hattaEn sıcak mı öyle bi kategoride, fazla kimseyi tanımıyorum ama hanım abla sıcak geldi bana demiştim. Eskiden hatırladığım bir de @MissCherryBlossom vardı, onun da BDV yorumlarını seviyordum.
Mesela annem hastaneye akşam gitmiş ben sabah doğmuşum . Ama saat hiç yokSabah ezanıynan mı akşam ezanıynan mı bu gibi durumlarda ona bakıyoruz
Onu bilmiyorum ki hiçSabah ezanıynan mı akşam ezanıynan mı bu gibi durumlarda ona bakıyoruz
Terazi Burcu Tarihleri ve Günleri Nelerdir?Eminiz demikesin bilgi olarak yayabiliriz
Aynen aynen hastaneye gittin tamam gerisi fluMesela annem hastaneye akşam gitmiş ben sabah doğmuşum . Ama saat hiç yok
Benim oğlum da terazi bence çok güzel burçOnu bilmiyorum ki hiç
Terazi Burcu Tarihleri ve Günleri Nelerdir?
Terazi burcunun doğum tarihi: 23 Eylül - 22 Ekim
Güçlü Yönler: Denge, adalet, barış.
Nitelikler: Nezaket, girişkenlik.
Hatalar: Tereddüt, yüzeysellik.
23 Eylül ile 22 Ekim tarihleri arasında doğan herkes terazi burcu olmaktadır. Terazi, kova ve ikizler gibi hava grubudur. Adaletli olan bu burç, her zaman okumayı ve araştırmayı sever. Terazi güzellik ve sevgi gezegeni olan Venüs‘ten etkilenir. Kendine bakmayı ve bakımlı olan bir burçtur.
Ben terazi diye biliyorum, hiç başak diye duymadımCui Bono 23 Eylül hangi burç oluyor hayrına söyler misin bazı yerler başak,bazı yerler terazi yazıyor
Doğum haritamıza bakarak detaylı kişilik analizi yapılabiliyor tabii ki.Arkadaşım kişilik analizi gibi bir şey yaptırmıştı burçlardan yola çıkarak ondan mı bahsediyoruz?
Adalet duygumuz çok fazla,dengeli olduğu kadarıyla dengesiz tarafımızda var ben öyleyimdir.Benim oğlum da terazi bence çok güzel burç
Doğum günüm 2 Ocak (1 ocağın sabaha karşısı). Anneme doğum saatini sormuştum, "sen doğdun sabah ezanı okundu, yılbaşı yeni geçtiydi pastalar hep kalmıştı" demiştiAynen aynen hastaneye gittin tamam gerisi flu
Çıkar nasılsa sjksjksjksjkYok mu estetik harikası vulvası olan başka konu dedikodusuz kaldık
Kıyamam aklı pastada kalmış demek ki,yiyemedi tabiDoğum günüm 2 Ocak (1 ocağın sabaha karşısı). Anneme doğum saatini sormuştum, "sen doğdun sabah ezanı okundu, yılbaşı yeni geçtiydi pastalar hep kalmıştı" demiştiYıllar sonra pastalara hayıflanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?