KK Nostalji Treni 🫠

Kaldı bile

Ben seviyorum böyle şeyleri ya, öyle saçma sapan burç yorumları, günlük fallar falan değil astroloji, işinin ehline denk gelirsen neler neler var içinde, eskiden büyük devlet adamları yıldızname baktırmadan büyük adımlar atmazlarmış mesela. Atatürk'ün cumhuriyeti ilan ederken tarih seçimi için yıldıznameye baktırdığı da söylenir.

Teşekkür ederim o zaman,asabi üyede kıl farkıyla 1.liği kaçırmıştım 2.olmuştum,diğer bölümlerdede aday olmuştum hatta.
Avatar ve nickte 1. olmuştum,bide en ablada öyle.
Cherry zaten çok tatlıdır severim mesajlarını onunda.

Arkadaşım kişilik analizi gibi bir şey yaptırmıştı burçlardan yola çıkarak ondan mı bahsediyoruz?

Ben de seviyorum. Dan dun esirgemeden yapıştırıyor.

Sabah ezanıynan mı akşam ezanıynan mı bu gibi durumlarda ona bakıyoruz
Onu bilmiyorum ki hiç
Eminiz demi kesin bilgi olarak yayabiliriz
Terazi Burcu Tarihleri ve Günleri Nelerdir?

Terazi burcunun doğum tarihi: 23 Eylül - 22 Ekim
Güçlü Yönler: Denge, adalet, barış.
Nitelikler: Nezaket, girişkenlik.
Hatalar: Tereddüt, yüzeysellik.

23 Eylül ile 22 Ekim tarihleri arasında doğan herkes terazi burcu olmaktadır. Terazi, kova ve ikizler gibi hava grubudur. Adaletli olan bu burç, her zaman okumayı ve araştırmayı sever. Terazi güzellik ve sevgi gezegeni olan Venüs‘ten etkilenir. Kendine bakmayı ve bakımlı olan bir burçtur.

Benim oğlum da terazi bence çok güzel burç

Aynen aynen hastaneye gittin tamam gerisi flu
Doğum günüm 2 Ocak (1 ocağın sabaha karşısı). Anneme doğum saatini sormuştum, "sen doğdun sabah ezanı okundu, yılbaşı yeni geçtiydi pastalar hep kalmıştı" demişti Yıllar sonra pastalara hayıflanması

Kıyamam aklı pastada kalmış demek ki,yiyemedi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…