- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.181
Enişteciler yükleniyor....Eşim lazere, cilt bakımına, kese köpük saunaya, spor salonuna... gidiyor. Botoks işlerine henüz el atmadı. Some terazi problems.
ÜzgünümkızlartapusubendeEnişteciler yükleniyor....
GünaydııınGünaydınn, hâlâ kırmızıyızMune, Kazen henüz uyanmamış da olabilir tabii
Günaydın hangi konu da yabancı dil miGünaydııınUyanmışlardır bence banlık bişey yapmadık ki
Yok kuzum o konuyu görmedim, biz gece takıldık da birazGünaydın hangi konu da yabancı dil misabah sabah dedim ah şu Mervelere
Bdv de konuyu demistimYok kuzum o konuyu görmedim, biz gece takıldık da biraz
Aa bi de yabancı dil sınavına geldik bakGünaydın hangi konu da yabancı dil misabah sabah dedim ah şu Mervelere
Kudurmanın adı takılmak olmuş..Yok kuzum o konuyu görmedim, biz gece takıldık da biraz
GünooHe doğru.Günaydın
Gece biraz incittilerGünaydın hangi konu da yabancı dil misabah sabah dedim ah şu Mervelere
Allah kabul etsinGünoo4ten sonra da uyuyamadım ki baktım saat nerdeyse 5, kalk dedim iki dk insan ol, sabah namazını kıl da yat bari
Yok bana 2013 öncesine gidin dendi. Bdv konusunun birisini açıp altta 2015 tarihli konuyu gördüm. Açıp okudum ki ünili ergolar. Daha önce daha ergen konuları var mı diye üyenin mesajlarına girdim ki 18 yıllık evliyim diyor9 sene bitti, 10.senenin içindeyim, hiçbir zaman şöyle hafiye ruhlu olamadımHep de telefondan girerim, şöyle dizmek istesem beceremem
Yok kızz ne incinicem, sen 1 ay sonra tanımazsan incinirim ama
Valla ben bayıldım, tak tak dizmişsin konuları alt altaYok bana 2013 öncesine gidin dendi. Bdv konusunun birisini açıp altta 2015 tarihli konuyu gördüm. Açıp okudum ki ünili ergolar. Daha önce daha ergen konuları var mı diye üyenin mesajlarına girdim ki 18 yıllık evliyim diyor
Ben de telden giriyorum. Zor oluyor. İlk bulduğum konuyu kaybettim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?