KK nın zeki, süpersonik kadınları fikirlerinizi bekliyorum.

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.079
158
Arkadaşlar 14+1 günlük hamileyim. Haftaya doktor kontrolum var ve bebegimin cinsiyetini öğreneceğim allah nasip ederse. Ve 20 ekim benim doğum günüm. Bu arada bi kızım var 7 yaşında. Şimdi ben bebegin cinsiyetini ogrendigimde eşime direk kız yada erkek demek istemiyorum. Böyle güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum. Unutulmaz bir anı olsun. Günlerdir düşünüyorum aklıma gelen birşey yok. Tek aklıma gelen bir pasta yaptırıp üstüne bebegin cinsiyetine gore mavi yada pembe patik yaptırmak. O da sanki sıradan. Böyle biraz ilginç heyecanlı süper birşey olsun istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin. Daha bir hafta var ne bu acelen derseniz sizin fikirlerinize göre hazırlık yapmam için belki zaman gerekir belki böyle zaman alacak fikirler de gelir. Lütfen bana yardımcı olun. Size çok güveniyorum. Içinizde çok yaratıcı fikirleri olan kadınlar var biliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Birde yöneticilerden çok ama çok rica ediyorum konumu taşımayın ne olur. En çok okunan bölüm burası. Diger yerlerde cocuk dogana kadar bir fikir çıkmaz biliyorum.

Valla cinsiyete göre bebek kıyafeti alıp ona açtırın diye fikir veriyorum. Ama erkekler için böyle sürprizlere de gerek yok bence.
Zira hiç bizim gibi duygusal değiller.. :KK51:

Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah..
Ya tabi orası öyle ama ne bileyim işte heves ettim bende. Kizimda yapmadım öyle şeyler. Bu evladım da sağlıklı doğsun başka cocuk da dusunmuyorum. Iste tum hevesimi bununla alayim diye

Benim de bugün belli oldu, bende sürpriz yapacaktım ama pat diye söyledim. Dayanamadım. :)

Kurdeleli sürpriz büyük bir kutu hazırlayıp, içine kutu içinde kutu yapıp. En son kalan küçük kutunun içine cinsiyetine göre bir patik şapka vs koyabilirsin. Küçük notlarda yazabilirsin.

Evet, çok klişe ama balon olayı da çok heyecanlı. Bence yinede düşünebilirsin. :)

Erkek ise mavi kız ise pembe tulum alın, (kesinlikle erkek şunu kız bunu giyer demiyorum belli olması açısından.) güzel bir hediye paketi yaptırıp akşam yemekte eşinize verin. Aynı yöntemi ailelere söylerken de uygulayabilirsiniz. anneniz babanız kayınvalideniz kayınpederiniz vs hepsini yemekte toplayıp, ortamda küçük bir çocuk varsa paketi ona açtırabilirsiniz.

Işte gına gelenlerden değil de farklı birşey bulalım diye konu açtım. Şimdi bekle gör süper fikirler gelecek.

bizim uzmanlık alanımız aldatan kocalar,aldatılan kadınlar,sevgilisine aşırı bağımlı olan kızlar,kötü pis eltiler,görümceler,kaynanalar o yüzden aklımıza pek fikir gelmiyor bence:işsiz:

sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşallah

O
Benim de bugün belli oldu, bende sürpriz yapacaktım ama pat diye söyledim. Dayanamadım. :)

Kurdeleli sürpriz büyük bir kutu hazırlayıp, içine kutu içinde kutu yapıp. En son kalan küçük kutunun içine cinsiyetine göre bir patik şapka vs koyabilirsin. Küçük notlarda yazabilirsin.

Evet, çok klişe ama balon olayı da çok heyecanlı. Bence yinede düşünebilirsin. :)
Kutu olayını ben de düşündüm. Ama burada daha güzel fikirler çıkarsa duruma gore değerlendireceğim.
Doktora gidince eşimde muhakkak cinsiyetini ogrendin mı diye soracak ama kendimi tutacağım. Artık göstermedi filan derim.

Hmm oncelikle ,saglicakla kucaginiza alin bebeginizi.
Is yerine ya da aksam eve geldiginde bilmem ne sepeti varya hani :D yasakmi bilmiyorum reklama girmesin , ordan siparisle pembe yada mavi temali pastaydi,
Vs konseptler var her kiz babasina asiktir, ya da oglusundan babasina yazilabilir. Kagida not seklinde degil ama tatlilarin ustune harflerle. Sanirim birde mektup yazardim bebeginizden babasiba.

bizim uzmanlık alanımız aldatan kocalar,aldatılan kadınlar,sevgilisine aşırı bağımlı olan kızlar,kötü pis eltiler,görümceler,kaynanalar o yüzden aklımıza pek fikir gelmiyor bence:işsiz:

sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşallah
Aman bi günde iyi şeylerden bahsedelim. Hep acı keder nereye kadar

ben kızım olacağını öğrendiğim zaman annem çok kız torun istiyordu önce anne erkekmiş falan dedim üzülmedi tabi ama böyle bi garip oldu sonra al bu da torunundan sana hediye kendisi gelmeden hediyesi geldi deyip hediye kutusunu uzattım içinde de pembe bir patik vardı

annem kutuyu açınca önce bir çığlık attı sonra titreme krizi geçirdi kadın.sürpriz yaptığıma yapacağıma pişman olmuştum :KK45:

Hmm oncelikle ,saglicakla kucaginiza alin bebeginizi.
Is yerine ya da aksam eve geldiginde bilmem ne sepeti varya hani :KK70: yasakmi bilmiyorum reklama girmesin , ordan siparisle pembe yada mavi temali pastaydi,
Vs konseptler var her kiz babasina asiktir, ya da oglusundan babasina yazilabilir. Kagida not seklinde degil ama tatlilarin ustune harflerle. Sanirim birde mektup yazardim bebeginizden babasiba.
Evet mektup çok iyi fikir.

Balon olayının pasta versiyonu var. O da güzel :)
Fotoğrafının ekliyorum :)
Baby-Gender-Reveal-Cake.webp

Back
X