- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Arkadaşlar 14+1 günlük hamileyim. Haftaya doktor kontrolum var ve bebegimin cinsiyetini öğreneceğim allah nasip ederse. Ve 20 ekim benim doğum günüm. Bu arada bi kızım var 7 yaşında. Şimdi ben bebegin cinsiyetini ogrendigimde eşime direk kız yada erkek demek istemiyorum. Böyle güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum. Unutulmaz bir anı olsun. Günlerdir düşünüyorum aklıma gelen birşey yok. Tek aklıma gelen bir pasta yaptırıp üstüne bebegin cinsiyetine gore mavi yada pembe patik yaptırmak. O da sanki sıradan. Böyle biraz ilginç heyecanlı süper birşey olsun istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin. Daha bir hafta var ne bu acelen derseniz sizin fikirlerinize göre hazırlık yapmam için belki zaman gerekir belki böyle zaman alacak fikirler de gelir. Lütfen bana yardımcı olun. Size çok güveniyorum. Içinizde çok yaratıcı fikirleri olan kadınlar var biliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Birde yöneticilerden çok ama çok rica ediyorum konumu taşımayın ne olur. En çok okunan bölüm burası. Diger yerlerde cocuk dogana kadar bir fikir çıkmaz biliyorum.
Birde yöneticilerden çok ama çok rica ediyorum konumu taşımayın ne olur. En çok okunan bölüm burası. Diger yerlerde cocuk dogana kadar bir fikir çıkmaz biliyorum.