• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kk nin güzelleri bu yil planlarinizda tatil varmi???

varmi yokmu ???

• Ankete Katılan
    31

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
evvet canlarim bu yil ufukta tatil varmi???

varsa nereye ve nekadarligina???

yoksada saglik olsun birdahaki seneye insallah

ama yoksa neden yok???

ben de temmuz sonunda yıllık izine çıkıyorum. akçayda yazlığımız var büyük ihtimal bir haftalığına oraya gideriz.

tüm tatile gidicek olanlara iyi eğlenceler diliyorum ....
ama ben gıdemıyorum bıraz işten dolayı bıraz maddıyattan dolayı ama gunu bırlık gıdebılıyoruz allahtan :)))

evet var insallah allah nasip ederse temmuz ortasi gibi Türkiyedeyiiiim:Saruboceq:zemuszemusopuyorumnanaktan

hamile olduğum için doktorum seyahati yasakladı.ilk gebeliğim kürtajla sonlandı çünkü :(( allahım bunu bağışlasın.seneye bebişimle gideriz artık.

bende inşallah salı günü tatile çıkıyorum :teytey::teytey:babamların yanına gidecem yurt dışına uzun zamandır görmüyordum babamı aileme kavuşacağım için çok mutluyum
20-25 gün ailemin yanında olucam şimdiden sabırsızlanıyorum:sm_cool:
ama bir yanımda buruk. maalesef eşimin izni olmadığı için bizimle gelemiyo :gitme:ben kızlarımla gidicem. yani hem çok mutluyum hemde içim biraz buruk

süpriz bişeyler çıkmassa kardeşimin düğünü dışında bir yere gitmeyeceğiz gibi görünüyor,ben her yıl ailece yaz tatili istiyorum ama,eşimin işi yaz sezonunda(gerçi onun işi hep yoğun ya neyse)yoğun olduğu için gidemiyoruz,ileride buda düzene girecek inşallah...bunun dışında arada sırada şehir dışına kaçabiliyoruz,çok şükür....

hayir yok(saglik olsun bidahaki yila insallah)...

kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmak bana tatil gelmiyor işte:umursamaz: üstelik artık kk da varmafoldumben

11 temmuzu iple çekiyorum. 15 günlüğüne sarımsaklıdayım. ramazan bayramı içinde 5 gün kıbrısta olucaz. krolardan ve rus turistlerden uzak bir tatil istiyorsanız kesinlikle kıbrıs tercih edin derim .

hayır tatil yok. çünkü bu sene daha mühim işlerimiz var biliyon incitanem:) nişan falan derken ramazan geliyo fırsatımız yok yanüü

Back