• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Kart sahibi olanlar ve olmayanlar...

DingiltereKralicesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.746
10
683
İzmir
KK Kart'ın çıkarılacağını duyduğum ilk günden beri çok sevinçliyim. Sitemize, bize ait bir kart olması düşüncesi benim gibi sitedeki herkesi mutlu etmiştir sanıyorum.

Kazen abicim bu işin bir de reklam kısmı var ki şu anda o devam etmekte sanıyorum. İnsanları kart almaya teşvik edici şeyler olması çok ama çok normal.

Gel gelelim kart sahipleri ve kart sahibi olmayanlar şeklinde bir ayrım olacağını asla düşünmemiştim. Çünkü KK Kart Başvuru Formu'nda "Bu kartı almak zorunlu değildir, yalnızca kampanyalardan yararlanılacaktır." şeklinde bir ibare vardı.

Önce KK Kart sahibi olanların sitede kırmızı kullanıcı adları ve KK logosu ile yeni kullanıcı adlarının oluşması, ardından cinsellik bölümüne sadece yöneticiler ve KK Kart sahiplerinin girebilmesi, benim zamanında "Konuyu sohbete çevirme" kural ihlalinden aldığım cezayı hatırlattı bana. Cinsellik bölümünde KK Kart sahibi olmayan kişileri rencide edici yazılar yazıldığı, "Biz şimdi yazıyoruz, onlar okuyup cevap yazamayacaklar, ne komik, kakara kikiri..." şeklindeki mesajlar açıkçası beni çok rahatsız etti. Konuya cevap vermeye kalktığımda, karşıma çıkan ekran daha önce karşıma çıkan ekrana çok benziyordu. Ancak arasında tek fark vardı, o da yeni eklenen 3. madde. "KK Kart sahibi olmayanların bu konuya cevap yazma izni yoktur !"

Kart 14 TL'lik bir şey. Şimdiden bende bu düşünceler oluşmaya başlamışken, daha sonra ne düşünceler oluşur bilemiyorum. Bu mesajı gerçekten iyi niyet güderek yazıyorum. Çünkü burası öneriler başlığı. Kazen abicim, kart sahipleri ve moderatör arkadaşlardan rica ediyorum. Belki iyi niyetle, kimseyi kırma amacı gütmeden mesajlar yazıyorsunuz. Ancak benim ve belki benim gibi birçok kişinin alınmasına, kırılmasına neden oluyorsunuz.

Sitedeki kuralları koyan sizlersiniz. Siz bu kurallara uymadıkça, bizlerin uymasını ne kadar bekleyebilirsiniz ?

Lütfen bu konuda biraz daha dikkatli olalım. Eminim ki çok dikkatlisiniz. Ama birazcık daha özen göstermenizi rica ediyorum.

Saygılar... a.s.

Bu kart mevzusu cok abartiliyor bence,
ve ben acikcasi dogru bulmuyorum, sitenin anasayfasina bakildiginda her tarafta reklam var, üstte altta, hatta portalin tüm icerigi nerdeyse bi ürünün reklaminda ibaret,
foruma giriyorsunuz ayni sekilde...
kartlarda parali ve kampanyalara bagli...
bu site paylasim sitesinden cikmis ve para harcama, daha dogrusu adminlerin para kazanma sitesine dönmüs vaziyette sanki

bu kart ister istemez üyeler arasinda ayrima yol aciyor,
"kartlilar ve kartsizlar"...

ve ben acikcasi dogru bulmuyorum, sitenin anasayfasina bakildiginda her tarafta reklam var, üstte altta, hatta portalin tüm icerigi nerdeyse bi ürünün reklaminda ibaret,
bu site paylasim sitesinden cikmis ve para harcama, daha dogrusu adminlerin para kazanma sitesine dönmüs vaziyette sanki

bu site bi şekilde kendini döndürmek zorunda
o zaman reklam olmasın üyelerden aylık ücret alınsın ne dersin
yada istersen bütün masraflarını sen karşıla :delphin:

hadi ya? demek bi sekilde karsilamak zorunda...
vay ilk defa duydum böyle birsey...
cok terbiyesizsiziniz bi yönetici icin
ama bu burda alisagelmis bi durum nasilsa

uzun süredir girmemistim bu siteye
nedenini tekrar hatirladim simdi

site bi sekilde karsilanmak zorunda diye her kösesine reklam sIKIstirmak zorunda degilsiniz!

yapılan saldırının maliyeti kimden çıkıyor?
bir para akışı sağlanmak zorunda değil mi bunun için?
madem adminlerin para kazandığını düşünüyorsunuz, kendinizce bunu protesto edin ve girmeyin siteye o zaman.

ayrıca niye kazanmasınlar ki?
burada emek harcıyolarlar, vakit harcıyorlar, 100.000 üye ile uğraşıyorlar.
işlerini güçlerini bırakıp saatlerce burayla ilgilenmek zorunda kalıyorlar.
kazansalar da hakları değil mi bu durumda?

site bi sekilde karsilanmak zorunda diye her kösesine reklam sIKIstirmak zorunda degilsiniz!

Ne yapılmasını önerirsiniz peki ne yapalımda daha iyi hizmet verelim sizler için

yönetici değilim canım senin gibi sıradan bi kullanıcıyım
ama doğru çok terbiyesizim :1closedeyes:
girmemekle ne kadar isabetli bi karar vermişsin :delphin:
reklam görmek istemiyosan elini cebine at :delphin:

Longing sanırım web sitesi kurmanın, işletmenin maliyetinden haberin yok. ıstersen bir araştır.
Yorumun ile konu bir anda farklı bir yere kaydı.
Benim iyi niyetle, öneri olarak yazdığım cümleler, tamamen kötü niyetli, hatta kırıcı bir hal aldı.

Kimse sitede neden reklam var, neden kart satılıyor diye bir eleştiride bulunamaz. Çünkü yönetimin çok doğal hakkı bu. Kimse anasından milyoner doğmuyor. Doğsa da paraları bir siteye harcayacak kadar çok değildir sanırım.

Haksız buluyorum seni.

Bu siteden çok para kazanıyorum.

Son model bir Jeep, müstakil bir villaya sahibim.

Bu ay nasipse 17 metrelik yelkenli alacağım....

Benim köşeyi dönmemden rahatsız olan varsa şimdi konuşsun ya da hep sussun : )

:roflol:
isviçredeki hesapları unutma, nede olsa illegal para, türk bankasına koymak olmaz:roflol:

bence kartı olanlar olmayanlara "ahaha, senin kartın yok sen kazana düştün" muamelesi yapmıyorlar.
yani yapılan şey asla dalga geçmek değildir, en fazla şaka yapmaktır diye düşünüyorum.
evet kırmızı olduğum gün gidip cinselliğe yazdım, ama yazmayıp da okuyanlara nanik yaparak değil.
ben kimsenin bu düşüncede olduğunu sanmıyorum açıkçası.
1 hafta oldu hemen hemen kart çıkalı; zaten kısıtlı bölümde de ne bir konu açıldı ne de hareket oldu.
sadece sanki tescillenircesine cinselliğe gidilip 1-2 mesaj yazıldı o kadar..

şu yorumunuzla asıl siz ne kadar abartmış oldugunuzu ortaya koyuyorsunuz
ayrıca adminler para kazansın ya da kazanmasın bizi ne ilgilendirir yaaaa

iyi de ne mahsuru var reklamın,anlamadım,bir şekilde para akışı gerekiyor
google,facebook vs... falan hayrına mı hizmet veriyor zannediyorsunuz
o zaman siz hiç internet kullanmayarak protesto edebilirsiniz

:roflol::roflol::roflol:
:lepi:

ya arkadaşlar ya ne güzel bizler için bir şeyler yapılmış ne kısıtlaması bak ben kart istedim siyahım cinsellik dışında her tarafta dolaşıyorum abartıyorsunuz tabiki biraz kazanması lazım allah allah ya 13 tl için amma çok konuştunuz he

Meselenin Kart olmadığını ilk mesajımda açıkça yazdığımı düşünüyorum.
Ben kartlıyım, kırmızıyım, buraya yazıyorum, diğerleri yazamıyor, gideyim havamı atayım şeklindeki mesajları ve yöneticilerin sohbet havasındaki mesajlarını cinsellik bölümünde görebilirsiniz.

Herkes istediği gibi sohbet eder diyebilirsiniz, ancak sitemizde konuyu sohbete çevirme şeklinde bir kural ihlali olduğunu hatırlatırım

Gün içerinde saatlerini burda geçiren ve bundan zevk alan tüm üyelerin biran önce karta sahip olmasını diliyorum..

Bir işe yarayıp yaramaması çok mu önemli?

Hep destek, tam destek..

Back
X