KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

günaydın kahve ahalisi

minik şevval bugün hastaneye yatıcaktı, rabbim yardımcısı olsun inşallah

kk'dan bi arkadaşım da bugün doğuma giriyo Allah onun da yardımcısı olsun inşallah

dükkan sahibemiz olmadığına göre kahvaltıyı hazırlıyayım ben

hadi buyrun çay da sıcacık taze taze

günaydın meleğim kahvaltıyıda hazırlamışsın ellerine sağlık :1hug:kaydirigubbakcemile3
sevvalcim rabbim yardımcınız olsun,hayırlı haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın melekcim hayırlı sabahlar olsun mamalar hazır ellerine sağlık kahvaltı bile yapmadım daha benim için erken bir saat geç yapıyorum ben.
inşallah şewallinin iyi haberlerini alırız
çok geçmiş olsun miniğimize

günaydın meleğim kahvaltıyıda hazırlamışsın ellerine sağlık :1hug:kaydirigubbakcemile3
sevvalcim rabbim yardımcınız olsun,hayırlı haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım mutlu sabahlar olsun...

günaydın canım nasılsın?ŞenizŞenizŞeniz

günaydın kahve ahalisi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevvalciğin kızı ameliyat oldumu acaba allah ayrdımcısı olsun

kahvaltı hzır melekcim hadi buyrun hep beraber yiyelim

ohh ellerine sağlık çok güzel gözüküyo cokacimcoook

günaydın kahve ahalisi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevvalciğin kızı ameliyat oldumu acaba allah ayrdımcısı olsun

günaydın canım bugün olcaktı ama saat kaçta belli değil yazmıştı galiba sizin topiğe

meleğim günaydın canım :1hug:
ank06 ellerine sağlık canım hemen geliyorum çok acıktım zatenyerimseniben

ohh ellerine sağlık çok güzel gözüküyo cokacimcoook

günaydın canım bugün olcaktı ama saat kaçta belli değil yazmıştı galiba sizin topiğe

evet canım bugün olacağını bilkiyorum da saat olarak dedim.arıcam ama birazdan arıyayım diyorum

gülüm,sevvalin kızı ameliyat olmuş.iyi geçmiş ameliyatı.ben aradığım daha tam kendine gelmemişti ama iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…