:teselli: canııııııııııııııım ay gurban olem ben saa özür dilerim yevrimoopuyorumnanaktan
sen nezaman ameliyat oldun kü:uhm: nese çok geçmiş olsun ama nasıl oruç tutuyon be gısgardaşım
bugün tam iki ay doldu ben fazlalıklarımı aldıralı
oruç işi benim için kolay zaten ameliyattan öncede sonrada aç geziyodum o yüzden oruç hiç etkilemedi:lepi::lepi::lepi:
ne güzel umarım tam olarak iyileşmişsindir orucunuda allah kabul etsin canım
ama ben tutamıyorum çünkü günde 3 kez ilaç alıyorum :1no2:
tam iyileştim sayılmaz safrakesem olmadığı için tüm yük mideme bindi oda her şeyden etkileniyo bayram sonu gidip dr mi bulucam geçen gün gitti ameliyattaydı görüşemedim
ama insanın ameliyat op,lup bıçak yemesi bile eski yaşantısına göre çok etkiliyomuş
seninde öyle herşeyden etkileniyo bu dikişler
he valla herşeyden etkileni gerçekten her yıkanışımda biraz daha çekiyo bu meret :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
benim bir bölümü tam mutfak tezgahına denk geliyo her bulaşıktan sonra canım acıya acıya yerime oturuyorumm
bir bölümü desen tam göbek deliğimin altında donlarımın lastiği denk geliyo canım acıyo
evde boydan elbise giyip donsuzmu gezsem diyorumm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
diğer iki tanesini saymak bile istemiyorumm
zaten dört yerimden deldilerrr
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
allah senide güldürsün emi sevvalim
ok canımm ama bugün alışverşe gideceğimm kızlara okul içingünaydın kamilececim
dükkanı boş bırakmayalım da batmasın zeyniyecimiz
gel oturalım şu cam kenarına da kalabalık gözüksün müşteri gelsin kaydirigubbakcemile3
ok canımm ama bugün alışverşe gideceğimm kızlara okul için
bak arkadaşlarda da gelmeye başladılarrrrkaydirigubbakcemile5
günaydın kahve ahalisi opuyorumnanaktan
hepinize hayırlı cumalar.............................................................