ecrincim senin kahvede geliyo yoldaa
kusura kalmayın imageshacki ocak başında işe almıştım iki kahve hazırlayamadı bitürlüüü
ımageshackı ocakcı bası yaptın haa
super yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senın bu zekana hayranım yafrum benımmmmmmmmmmm
helal sana bebekımmmmmmmmmmmmmmmm
miniğim konuştunmu efsunla oda olsa ne güzel olurdu kahvemmmmm
özledim kız ben bu karıyııııııııı
evet canım oglen konustum yarın bınıyor cumartesı evınde sekercıgım
gelıyor basımızın belası bela paranoterı karum benım
soyledım canım selamında mesajıda sordum bırı gıtmıs sadece mesajın ondada hatun surtmekten ve uyumaktan vakıt bulamamıs bugun yazacaktım dedı ama ogleden onrada gezmeye gıttı kesın unutmustur
telde arızalıymıs dedıgım gıbı ayanımı gostermıyormus mesajlarımı tam okunmuyormus yıne yapacagını yapmıs ordada elı rahat durmams anlayacagın
gelınce hesabını sorarsın artıkın kendım yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ama eski Kurtlar Vadisi daha bi başkaydı ya! Hayranıydım ben o dizinin. Mükemmel ötesiydi. Aşk bi başkaydı, aksiyon bi başkaydı yani. Bu da güzel ama <elif> kızı öldürmiceklerdi ya. Özgü Namal'a olan hayranlığımdan dolayı başlamıştım diziye ilk olarak. Ve ilk bölümünden son bölümüne hiç bir bölüm kaçırmamıştım. Pusunun başını izlemedim ben pek. Özgü Namal yok diye protesto ettim kendimce. Ama sonra dayanamadım yine başladım... kaydirigubbakcemile3
ay evet yaaa super bır kız aynı ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı ondan daha guzel cıtıpıtıyım
evde yemek ıs cocuklar seklınde harcanıyorum ama ben kesfedılmemıs bır guzellıgım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nadıde bır mucevherımmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ay bugun yıne megalomanlıgım ustumde hayır olsun ınsaallahhhhhhh
evet yaaa elıf gıttı bende cok aglamıstım onun oldugu sahneye ay nasıl hemde hıckıra hıckıra
gecen gunku bolumde noldu ama polatım nasılda karısına elıfff senı sevıyorum dedısenağlamasenağlama
ay ay ay vallahı duygulandım yıne
bakalım seneye sezonda neler beklıyor bızlerı merakla bekleyecegım
hadi kızlar kahveleriniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ooooooooo super yaaa bu kadar bekledıgımıze degmıs dogrusu sekercıgım
ellerıne saglık ımageshackı nın:roflol::roflol::roflol::roflol: