kahvehane sahibi uğramıyo ki burayalmaz:
kendin demle kendin iç yapıyoz kaydirigubbakcemile3
günaydınlar herkese
günaydın kahvehane sakinleri opuyorumnanaktan
daha çay bile demlenmemişlmaz:
yakında kapanır bu kahvehane,söymedi demeyin
çok şükür kübra betülcüm Allah'a iyiyim
sen de iyisindir inşallah
melek kamile yi biran melek hamile okumuşum :kedi:
inş en kısa zamanda melek hamile olarak haberini alırız:Saruboceq:
günaydın canlarımmmm
ben hasta ve yaşlı bir insanım kendi çayınızı hazırlayıp içiverin kahvenin kapıları açık diyorummm
beni yormayın diyorum amaa
siz hala kahve sahibini isterukk diye yeniçeriler gibi isyandasınızzz
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
isyan var burda şekercim
kahve bahane, biz sahibeyi görmek istiyoruz burda Şeniz
canımm benim geiçmiş olsun:1hug:a.s.a.s. tatlım hayırdır ne oldu sorun ne ben misafirin filan vardır sanmıştım acil şifalar canımm sen gel başımızda ol da biz gene yaparız kahvemizi çayımızıyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibensahibe dün hiç kk ya giremedi tüm gün yattı bi tas çorba getirdinizmi
kapımı çaldınızmııı ama çaya gelince isyan çıkarıyosunuz haaaa senağlamasenağlamasenağlama
demi ama:lepikötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
isyan var burda şekercim
kahve bahane, biz sahibeyi görmek istiyoruz burda Şeniz
günaydın canımmm birazcık hasta olmuş olabilir ama asla yaşlı değil olamazda yaşlanmayacak arkadaşıma bu sözler hiç yakışmıyorrgünaydın canlarımmmm
ben hasta ve yaşlı bir insanım kendi çayınızı hazırlayıp içiverin kahvenin kapıları açık diyorummm
beni yormayın diyorum amaa
siz hala kahve sahibini isterukk diye yeniçeriler gibi isyandasınızzz
inş aminnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş en kısa zamanda melek hamile olarak haberini alırız:Saruboceq:
inş hayırlısıyla o günleride görürüzde ben büyük bir zevkle yazarımm gülümmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok şükür kübra betülcüm Allah'a iyiyim
sen de iyisindir inşallah
melek kamile yi biran melek hamile okumuşum :kedi:
sen nasılsın tatlımmm benim dünden bu yana pek tadım yokk reglim biteli bir hafta olmaına rağmen dün yeniden kanama başladı yarın dr ineceğim manavgada burada jinekoloğ yok malesef böyle birşeyde başıma ilkkez geldi biraz korkuyorum galiba hayırlısı bakalımm öptüm canım görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmelek,kamile nasılsınız hanımlar?
canımm benim geiçmiş olsun:1hug:a.s.a.s. tatlım hayırdır ne oldu sorun ne ben misafirin filan vardır sanmıştım acil şifalar canımm sen gel başımızda ol da biz gene yaparız kahvemizi çayımızıyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
demi ama:lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmm birazcık hasta olmuş olabilir ama asla yaşlı değil olamazda yaşlanmayacak arkadaşıma bu sözler hiç yakışmıyorrlmaz: lmaz:
sevvalcik geçmiş olsun canım
biz seni özlüyoruz görmek istiyoruz ondan takılıyoruz sana kuzuumm
bu arada kamilecim denize falan girdinya belki mikrop kapmış olabilirsinnn
benim başıma gelmişti hemde bir ayda 3 kez adet oldumm
dr nin verdiği anitibiyotikle normale döndümmmm
sağol canımm bende denizden şüpeleniyorum biraz ama galiba başka reglim hiç erken gelmemişti ama bu ay baya erken gelmişti kabahat bende ayşenin doğumundan bu yana hiç jinekoloğa gitmedim hayırlısı bakalım yarın ne diyecekya üşüttüm ameliyat yerlerimi yada nazar değirdiler bana sokakta gören insanlarrr
şu anda biraz iyiym ama az daha sancılanırsam gidip dr mu bulucammm
nazarda olabilir diye bi yandanda kendi kendimi okuyorummmmm
günaydınnnnn
hayırlı cumalar herkese....