KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

Günaydın... :)

Sanırım belediye kapattı, ruhsatı mı yok nedir anlamadım, dünden beri ne gelen var ne giden kaydirigubbakcemile3

günaydn kızlar nasılsnz
melekcmm canm tabii ki bakabilirsn allah m çok farklı bir güç veriyor insana ama tabii ki büyük sorumluuk ..

bi ara senle çift çizgiyi görmek isteyenler topiğindemiydi biyerde yazıştık gibime geliyo..
profilin ve adın çok tanıdık geliyo

Evet o topicte yazmıştım sanırım. Hamile kalmak isteyenler kaç kişi kaldık diye bir topic daha vardı orada da yazmıştım. Bu topiclerde karşılaşmış olabiliriz canım...

Allah razı olsun canım duan için
bikaç gündür kafam karıştı benimde kafamçokkarıştı
bu dünyaya bebek getirmekten korkuyorum, iyi bi anne olamazsam, çocuğumu koruyamazsam diye korkuyorum :çok üzgünüm:
ooff akşam dedim eşime ben de çocuk istemiyorum artık diye
doğru yolu bulmuşsun sonunda dedi, kendisi istemiyo zaten

ama o kadar çok korkuyorum ki çocuğuma iyi bir anne, iyi bir örnek olamamaktan senağlama

Canım her zaman Allah'tan hayırlısını dilemek gerek. Ben şimdi nasıl dua ediyorum biliyor musun? <Allah'ım bebeğimizi bize hayırlı eyle, beni ve eşimi de bebeğimize hayırlı eyle... Bebeğimiz için hayırlar nasibeyle> diye dua ediyorum hep. Her işte Rabbimizden hayırlısını dilemek gerek. Eğer ben hayırlı bir anne olabileceksem bana anneliği nasibeyle diye dua et. Ve hayırlı bir anne olabilmemi nasibet de. Devamlı böyle dua et. Kafanı başka şeylerle karıştırma canım...

amin canım allah isteyen herkese (banada) versin

bazen diyorum içersi nekadar boş.. veya eşimle tv seyrederken keşke bizimde bir çocuğumuz olsaydı diye konuşuyoruz..

yaklaşık 4 yıldır bu yolda çaba harcıyoruz. Allahım bana, eli ayağı, herbişeyi tastamam sağlıklı, ana babasına saygılı vatanına milletine hayırlı, bize ve dininine bağlı, hayırlı bi evlat nasip eyle.. isteyen herkese banada amiiin

benimde duam bu...

amin canım allah isteyen herkese (banada) versin

bazen diyorum içersi nekadar boş.. veya eşimle tv seyrederken keşke bizimde bir çocuğumuz olsaydı diye konuşuyoruz..

yaklaşık 4 yıldır bu yolda çaba harcıyoruz. Allahım bana, eli ayağı, herbişeyi tastamam sağlıklı, ana babasına saygılı vatanına milletine hayırlı, bize ve dininine bağlı, hayırlı bi evlat nasip eyle.. isteyen herkese banada amiiin

benimde duam bu...

rabbim duanı kabul etsin arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Canım her zaman Allah'tan hayırlısını dilemek gerek. Ben şimdi nasıl dua ediyorum biliyor musun? <Allah'ım bebeğimizi bize hayırlı eyle, beni ve eşimi de bebeğimize hayırlı eyle... Bebeğimiz için hayırlar nasibeyle> diye dua ediyorum hep. Her işte Rabbimizden hayırlısını dilemek gerek. Eğer ben hayırlı bir anne olabileceksem bana anneliği nasibeyle diye dua et. Ve hayırlı bir anne olabilmemi nasibet de. Devamlı böyle dua et. Kafanı başka şeylerle karıştırma canım...

hep öyle dua ediyorum canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
ama korktum işte ne biliyim :sm_confused:

herkese günaydınlar iyi pazarlar

iyi pazarlar herkeze bugün pazar daha kimseler yok meydanda
melek gelmiş gitmiş sadece
arkadaşlar eşim rahatsız biraz biz kızlarla kahvaltı yaptık eşim yapmadı şimdi uyuyo.
midesi karışıyo çıkarıyo,bide wc den çıkamıyo.doktora gidelim diyorum geçer birazdan diyo.ama uyansın ısrar etcem gitmek için

iyi pazarlar herkeze bugün pazar daha kimseler yok meydanda
melek gelmiş gitmiş sadece
arkadaşlar eşim rahatsız biraz biz kızlarla kahvaltı yaptık eşim yapmadı şimdi uyuyo.
midesi karışıyo çıkarıyo,bide wc den çıkamıyo.doktora gidelim diyorum geçer birazdan diyo.ama uyansın ısrar etcem gitmek için

günaydın canım buralardayım ben
çamaşırlarla falan uğraşıyorum
geçmiş olsun eşine, midesini mi üşüttü acaba?
ya da yediği bişey mi dokundu?

günaydın canım buralardayım ben
çamaşırlarla falan uğraşıyorum
geçmiş olsun eşine, midesini mi üşüttü acaba?
ya da yediği bişey mi dokundu?

kolay gelsin sana.benimde işlerim var ama şu an hiç canım istemiyo
sağol canım bilmiyorum ki olabilir.dün akşam sünnet cemiyetine gitti orda yemek vermişler acaba onlarmı dokundu.eve geldikten sonra bi şey yemedi bakcaz artık

kolay gelsin sana.benimde işlerim var ama şu an hiç canım istemiyo
sağol canım bilmiyorum ki olabilir.dün akşam sünnet cemiyetine gitti orda yemek vermişler acaba onlarmı dokundu.eve geldikten sonra bi şey yemedi bakcaz artık

ondan olabilir belki canım bende genelde düğün yemeklerinden hasta olurum öyle
yağ falan bazen farklı olabiliyor, dokunuyo insana

X