K
kSo
Ziyaretçi
Hadi kızlar kuralım 4'lüyü okey oynayalım zemuszemus
Yanımızada alırız çaylarımızı höpürdeterek içeriz wallaha yerimseniben
ben de varım okeye haydeeeeeeee:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kızlar kuralım 4'lüyü okey oynayalım zemuszemus
Yanımızada alırız çaylarımızı höpürdeterek içeriz wallaha yerimseniben
bi ara senle çift çizgiyi görmek isteyenler topiğindemiydi biyerde yazıştık gibime geliyo..
profilin ve adın çok tanıdık geliyo
Allah razı olsun canım duan için
bikaç gündür kafam karıştı benimde kafamçokkarıştı
bu dünyaya bebek getirmekten korkuyorum, iyi bi anne olamazsam, çocuğumu koruyamazsam diye korkuyorum :çok üzgünüm:
ooff akşam dedim eşime ben de çocuk istemiyorum artık diye
doğru yolu bulmuşsun sonunda dedi, kendisi istemiyo zaten
ama o kadar çok korkuyorum ki çocuğuma iyi bir anne, iyi bir örnek olamamaktan senağlama
günaydn kızlar nasılsnz
melekcmm canm tabii ki bakabilirsn allah m çok farklı bir güç veriyor insana ama tabii ki büyük sorumluuk ..
amin canım allah isteyen herkese (banada) versin
bazen diyorum içersi nekadar boş.. veya eşimle tv seyrederken keşke bizimde bir çocuğumuz olsaydı diye konuşuyoruz..
yaklaşık 4 yıldır bu yolda çaba harcıyoruz. Allahım bana, eli ayağı, herbişeyi tastamam sağlıklı, ana babasına saygılı vatanına milletine hayırlı, bize ve dininine bağlı, hayırlı bi evlat nasip eyle.. isteyen herkese banada amiiin
benimde duam bu...
Canım her zaman Allah'tan hayırlısını dilemek gerek. Ben şimdi nasıl dua ediyorum biliyor musun? <Allah'ım bebeğimizi bize hayırlı eyle, beni ve eşimi de bebeğimize hayırlı eyle... Bebeğimiz için hayırlar nasibeyle> diye dua ediyorum hep. Her işte Rabbimizden hayırlısını dilemek gerek. Eğer ben hayırlı bir anne olabileceksem bana anneliği nasibeyle diye dua et. Ve hayırlı bir anne olabilmemi nasibet de. Devamlı böyle dua et. Kafanı başka şeylerle karıştırma canım...
iyi pazarlar herkeze bugün pazar daha kimseler yok meydanda
melek gelmiş gitmiş sadece
arkadaşlar eşim rahatsız biraz biz kızlarla kahvaltı yaptık eşim yapmadı şimdi uyuyo.
midesi karışıyo çıkarıyo,bide wc den çıkamıyo.doktora gidelim diyorum geçer birazdan diyo.ama uyansın ısrar etcem gitmek için
günaydın canım buralardayım ben
çamaşırlarla falan uğraşıyorum
geçmiş olsun eşine, midesini mi üşüttü acaba?
ya da yediği bişey mi dokundu?
kolay gelsin sana.benimde işlerim var ama şu an hiç canım istemiyo
sağol canım bilmiyorum ki olabilir.dün akşam sünnet cemiyetine gitti orda yemek vermişler acaba onlarmı dokundu.eve geldikten sonra bi şey yemedi bakcaz artık