KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

canım beğenmez myz çok olsn da yetsn hepimize diebi demlk daha gtrdmm:))) arkadaşmz gtrememiş die üzülüodu yyaaa

aşk olsun amaa:çok üzgünüm: benim çayımı beğenmediniz mi..

beğenmez miyiz güzelim eline sağlık
çaydanlığında fincanın da çok şeker kaydirigubbakcemile3

canım beğenmez myz çok olsn da yetsn hepimize diebi demlk daha gtrdmm:))) arkadaşmz gtrememiş die üzülüodu yyaaa

şekercik sana bi de alt yazı lazım, gözlerim şaşı oldu okumaya çalışırken kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çay içmeye geldim kıslar...
Çaysıslıktan geberdim...

Duydum ki bedava çay, kahve dağıtıyomuşunuz...
Eeee komşuda pişer, bize de düşer herhalde bi bardak.... :nazar:

bende geldim ama yüzsüzlük yapam dedim acaba ben kahve istesem malum tükkannnn sahibi kayıplarda ben kahve istiremmmmmmmm

canım kısmetse tatile gidicem diyeceksinki eeeeeee görmemiş ilk tatilinmi değil ama kızçemle ilk tatilim teyzesi çoookkk özel yani o yüzdenopuyorumnanaktan

güzel bi tatil olsun inşallah canım

benimde kocişimle ilk tatilim opuyorumnanaktan 9 gün kaldı zemuszemus:eek:

ay benimde çok bi tatile gidesim var. ama bu ara dr um bana deniz vermedi.. 2. aşılamaya start verdim yazmıştım. şimdi tam başlamışken bi enfeksiyon kapmayım..

kısçenide öp benim için... inşlh benimde en az seninki gibi şeker bi bebişim olur..

güzel bi tatil olsun inşallah canım

benimde kocişimle ilk tatilim opuyorumnanaktan 9 gün kaldı zemuszemus:eek:
nereye kısmetse gitmeyi düşünüyon canım

ay benimde çok bi tatile gidesim var. ama bu ara dr um bana deniz vermedi.. 2. aşılamaya start verdim yazmıştım. şimdi tam başlamışken bi enfeksiyon kapmayım..

kısçenide öp benim için... inşlh benimde en az seninki gibi şeker bi bebişim olur..

AMİN tatlım sağlıkla inşaallah

İnşaallah canım. Rabbim Melek'in de senin de buradan müjde vermenizi nasibetsin en kısa zamanda inşaallah... Senin ne kadar oldu canım evleneli? Ne zamandır bebiş düşünüyosun?

canım ben ağustos 2005 te evlendim. hiç korunmadım.. evlendikten 6ay sonrada dr gittik bebek düşünüyoruz diye. işte ogün bügündür hep drlardayız..

bu arada dualrın için çok sağol tatlım. inşlh..:Saruboceq: allah herkese bebiş nasip etsin

Hadi kızlar kuralım 4'lüyü okey oynayalım zemuszemus

Yanımızada alırız çaylarımızı höpürdeterek içeriz wallaha yerimseniben

İnşaallah canım. Rabbim Melek'in de senin de buradan müjde vermenizi nasibetsin en kısa zamanda inşaallah... Senin ne kadar oldu canım evleneli? Ne zamandır bebiş düşünüyosun?

Allah razı olsun canım duan için
bikaç gündür kafam karıştı benimde kafamçokkarıştı
bu dünyaya bebek getirmekten korkuyorum, iyi bi anne olamazsam, çocuğumu koruyamazsam diye korkuyorum :çok üzgünüm:
ooff akşam dedim eşime ben de çocuk istemiyorum artık diye
doğru yolu bulmuşsun sonunda dedi, kendisi istemiyo zaten

ama o kadar çok korkuyorum ki çocuğuma iyi bir anne, iyi bir örnek olamamaktan senağlama

X