- 29 Mart 2008
- 1.436
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşk olsun amaa:çok üzgünüm: benim çayımı beğenmediniz mi..
canım beğenmez myz çok olsn da yetsn hepimize diebi demlk daha gtrdmm:))) arkadaşmz gtrememiş die üzülüodu yyaaa
afiyet olsuuun... şimdik mutlu oldum işte... yine gönlümü almayı başardınız :kedi:
Şeniz Şeniz Şeniz
bebekin, kelebekin bu ay gelicek inşallah :CüvCüv:
tam cuma saati rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
bacım hayırdır 10 temmuzda ne olcak
canım kısmetse tatile gidicem diyeceksinki eeeeeee görmemiş ilk tatilinmi değil ama kızçemle ilk tatilim teyzesi çoookkk özel yani o yüzdenopuyorumnanaktan
nereye kısmetse gitmeyi düşünüyon canımgüzel bi tatil olsun inşallah canım
benimde kocişimle ilk tatilim opuyorumnanaktan 9 gün kaldı zemuszemus
ay benimde çok bi tatile gidesim var. ama bu ara dr um bana deniz vermedi.. 2. aşılamaya start verdim yazmıştım. şimdi tam başlamışken bi enfeksiyon kapmayım..
kısçenide öp benim için... inşlh benimde en az seninki gibi şeker bi bebişim olur..
benim tatil kayınvalideye olcak kso kaydirigubbakcemile3
ama Türkiye'de olmıcam :))
sen nereye gidiyosun?
ay benimde çok bi tatile gidesim var. ama bu ara dr um bana deniz vermedi.. 2. aşılamaya start verdim yazmıştım. şimdi tam başlamışken bi enfeksiyon kapmayım..
kısçenide öp benim için... inşlh benimde en az seninki gibi şeker bi bebişim olur..
canım ben ağustos 2005 te evlendim. hiç korunmadım.. evlendikten 6ay sonrada dr gittik bebek düşünüyoruz diye. işte ogün bügündür hep drlardayız..
bu arada dualrın için çok sağol tatlım. inşlh..:Saruboceq: allah herkese bebiş nasip etsin
Amin canım. İnşaallah.
İnşaallah canım. Rabbim Melek'in de senin de buradan müjde vermenizi nasibetsin en kısa zamanda inşaallah... Senin ne kadar oldu canım evleneli? Ne zamandır bebiş düşünüyosun?