KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

Günaydın uykucular kalkmadınız mı dahaaa! naniknanik En son kapatan ben oldum açan yine ben... lmaz: Olmaz bööle Sevvalim. Zatti uyuyamadım tüm gece. Asabi ve de yorgunum. :mymeka: Kısdırman beni. klava: Kahvemi, gazetemi isterim beeen!

iyiyim canım işe geldim uykulu uykulu biraz iş, biraz kk kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın? maşallah 25 haftalık hamileymişsin
Allah sağlıklı, kolay doğum nasip etsin inşallah
prensesinin ismine karar verdin mi?

günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
herkeslere günaydınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kahvemiz cumartesi günkü hizmetine açılmıştırrrzemuszemuszemuszemus
hadi gelinde çayınızı kahvenizi yudumlayınnnnn

Amin canım. Ya isim beğenemiyoruz bir türlü canım ya.. Eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum, benim beğendiğimi o beğenmiyo. İclal, Gülfem, Miray, Beray, Arnisa, Ayça gidip geldiğimiz isimler. Ama hiçbirinden de emin olamıyoruz malesef. Varsa sevdiğin güzel isimler söyle valla seçenek olur bize de...

günaydın canım benim Şeniz
ben bi kahve alabilir miyim
hiç uykum açılmadı , bi uyandım 8:20
nasıl evden çıktığımı bilemedim 8:30da kaydirigubbakcemile

günaydın kahve milletinin sakinleri daha herkez uyanmamış galiba
sevvalcik,ecrin ceylin,melek günaydın hanımlar nasılsınız*
ben bugün temizlik yapcam pazartesi misafirim gelecek,yarın pazar yapamam belki
burda kahvaltımı yapayım işlere öyle başlıyayım dedim
zeyniyecim ben şöyle kraliçelere layık bi kahvaltı istiyorum mümkünseyerimseniben

miray güzelmiş bu isimlerin arasında, arnisanın anlamını merak ettim bende

ben kızım olursa inşallah melek koymak isterim ismini
ceylin, ecrin, ece de hoşuma gidiyor

günaydın canım benim Şeniz
ben bi kahve alabilir miyim
hiç uykum açılmadı , bi uyandım 8:20
nasıl evden çıktığımı bilemedim 8:30da kaydirigubbakcemile

tabi tatlımmmm
hemen geliyo kahvennn
tabi dün gece eşinlee reçel kaynattınız:jeyyar::jeyyar: uykusuz kaldın uyanamadın dimii

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
kolay gelsin

tabi tatlımmmm
hemen geliyo kahvennn
tabi dün gece eşinlee reçel kaynattınız:jeyyar::jeyyar: uykusuz kaldın uyanamadın dimii

:jeyyar: :jeyyar:
adamın yüzünü gördün mü desene, o geldi ben doooğru yatağa mirmirmirmir mirmirmirmir
kaçta yattı falan hiiçç haberim yok kaydirigubbakcemile3

hatice hanımmm kahvaltınız hazırrrrr
ecrin, melek hadi sizde buyrun sofrayaaaaaa

mmmm cokacimcoook cokacimcoook
haftada 1 gün kahvaltı keyfimiz var valla çok özlüyorum kahvaltı yapmayı

Tamam geldim kuruldum sofraya. Ay kahvemi yudumlarken sakinleşirim belki biraz. Tüm gece uyuyamadım. Uykusuzluk başladı. Hamilelikte olabiliyomuş. Galiba stres iyice sardı beni. Kötü kötü rüyalar gördüm uyumuş bulunduğum 1-2 saatte de.

Sekerler Arnisa'nın anlamını merak edenler olmuş. Açıklayayım: Arnisa: Ar+nisa kelimelerinden oluşuyor. Ar:namus,Nisa:kadın demek. Arnisa çok namuslu kadın anlamına geliyor. Ama telaffuzu herkese kolay gelmiyor. bu isimde bu yüzden tereddüt ediyoruz. ıclalde de öyle. Bu arada Melekçim Ecrin ve Ceylin isimlerini ben de çok seviyordum. Hatta 1 hafta öncesine kadar kızımı Ecrinim diye seviyordum. Ama anlamları birçok internet sitesinde yazılı olduğu gibi değilmiş. Gerçek anlamları güzel olmadığından vazgeçtim bu isimlerden. Ecrin : Ücret demekmiş ve araplar tarafından günlük alışverişlerde devamlı kullanılan bir kelimeymiş ve isim olarak kullanılmıyormuş. Ceylinin de asıl anlamı: Yengeç demekmiş.

hatice hanımmm kahvaltınız hazırrrrr
ecrin, melek hadi sizde buyrun sofrayaaaaaa

sağol canım kahvaltı iyi geldi güç topladım kendime geldim şimdi iş başı yapabilirim

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
kolay gelsin

sağol canım bende iyiim,şimdi gideyim işler beni bekliyo bi dalarsam muhabbete bi daha kalkamam k k nın başındanlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…