KK Kadn Snma Evi .

ehhh sardus ne diyeyim sana.Allah razi olsun siginacagim bir yer var arti,bende kara kara düsünüyodum,ne yapacam simdi diye,hizir gibi yetistin canim,Allah ne muradin varsa versin,yer vardir umarim,benide sigdirin.............mafoldumben

ben duyacağım tabiki başka kimin duymasını bekliyordun ki:mymeka:

geçen banın ne zamandıkaydirigubbakcemile3 ben hatırlamıyorum demek ki evin çok temiz:jeyyar:

ehhh sardus ne diyeyim sana.Allah razi olsun siginacagim bir yer var arti,bende kara kara düsünüyodum,ne yapacam simdi diye,hizir gibi yetistin canim,Allah ne muradin varsa versin,yer vardir umarim,benide sigdirin.............mafoldumben

ah benim mini minnacık kuşumu ben nerelere koyamkaydirigubbakcemile3 tabiki sığdırdık gitti bilembuyrunnnnnnnnn

Çabuk kalk pc basından
kapa su KK yı dıyen kocalara

Aaaa ne KK sı ben evcıl hayvanımı beslıyorum dıyebılrsınız...

Son düzenleme:
ohhhh sıgınma evınde hersey var
mıllet kocasıyla kavga edıp buraya gelecekkk

o kocalarda bu sıgınma evını kuranı yakında vuracakk

sarduşş korumalar nerde bacummmmmmmmmmmmm

hıımmmCADIARZU bunun seri üretimine geçip GEYİKHANE de satışına başlayalımvereliniortak

ah benim mini minnacık kuşumu ben nerelere koyamkaydirigubbakcemile3 tabiki sığdırdık gitti bilembuyrunnnnnnnnn
sagol kuzuuum,sende olmasan kimse bakmaz yüzümüze,mafoldumbenkocalar bakmiyoo artik,artikin ister baksinlar,ister bakmasinlar bir evimiz var artik,dün hakikatten,kocisden azar isittim,ki hic karismaz,sebebi burda olmaktan dolayi nerdeyse gözden olacaktim,dün gözüm cikiyordu az kalsin,gözümü oynatamadim,oynattikca cok agridi,kocis de bundan sonra sana k.k falan yok dedi,ama bak yine burdayim,kaydirigubbakcemile3üstüne üstük,birde evimiz var,kimse tutamaz beni gözüm ciksada,:smiley-cool:tek göznen bile girerim anacimm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…