- 31 Ocak 2008
- 3.042
- 5
-
- Konu Sahibi Halikarnas
ay ALLAH razi olsun be bacim,diyodum bizim gibi madurlarin sesini kim duyacak,,,alkisalkisalkis
valla en son evimi gecenki banda temizledim,esim zaten kazen ile baglantiya gececekmis haftada 1 gun beni banlasin diye,,,bende dedimki kazen tatildekaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden çabuk çıksın "kral dairesi"ni kim aldıysa terk i diyar eylesin ordanklava:
:asigim:sucum kral dairesine alalım senibuyrunnnnnnnnn
ehhh sardus ne diyeyim sana.Allah razi olsun siginacagim bir yer var arti,bende kara kara düsünüyodum,ne yapacam simdi diye,hizir gibi yetistin canim,Allah ne muradin varsa versin,yer vardir umarim,benide sigdirin.............mafoldumben
benim masa üstü şööle nurtopu gibi bir laptop yavrular mı acabadelikafadulden
sıgınma cafe hızmetınızde
Ayhhh ayıp oldu beeee
:1shok: :1shok: :1shok: :uhm: :uhm: :uhm:
Hıckımsenın sızı KK dan mahrum bırakmasına ızın vermeyın
Sıze msn den hala mı pc basındasın dıye yazan kocanıza da cok sınırlenmeyın
pc nızı baska bır ev gerecı gıbı kamufleler yapın
esınız onun ıcın ayna basındasınız sansın
sagol kuzuuum,sende olmasan kimse bakmaz yüzümüze,mafoldumbenkocalar bakmiyoo artik,artikin ister baksinlar,ister bakmasinlar bir evimiz var artik,dün hakikatten,kocisden azar isittim,ki hic karismaz,sebebi burda olmaktan dolayi nerdeyse gözden olacaktim,dün gözüm cikiyordu az kalsin,gözümü oynatamadim,oynattikca cok agridi,kocis de bundan sonra sana k.k falan yok dedi,ama bak yine burdayim,kaydirigubbakcemile3üstüne üstük,birde evimiz var,kimse tutamaz beni gözüm ciksada,:smiley-cool:tek göznen bile girerim anacimm:sm_cool:ah benim mini minnacık kuşumu ben nerelere koyamkaydirigubbakcemile3 tabiki sığdırdık gitti bilembuyrunnnnnnnnn