- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
hee yaa herkes sığıncak delik arıomuşş vereliniortak
ağzı olan konuşuyor iştezemuszemus zemuszemus zemuszemus
o kendini biliiyooooozemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bende sığınabilirmiyiiimmmmmmm??
Sığınacak başka kimim var Gecemde gündüzümde KK :enbuyukkk: Senin için atan yüreğimin Yangınını bi bilsen... Neler neler neler neler Neler Yaşatıyorum Neler neler neler neler Ne savaşlar veriyorum Neler neler neler neler Gözümde büyütüyorum Neler neler neler neler Ne hayaller kuruyorum
zemuszemussositosositozemuszemus
:dance::dance::dance:
haydeee hep beraber zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
18 e girmeye başladığınız zaman sardunyanın ne kadar yaratıcı olduğunu eskii yazılan mesajlardan:jeyyar: bizzat kendi gözlerinizle:jeyyar: :jeyyar: okuyacaksınız hayde hobaaaaa:teytey::teytey::teytey:
valla ablacım bu konuda oldukca ıddalısın baakıyorum daameraklandım ıyıcene delikafadulden
Ben ayarlamalı muhabbet ıstıyorum
once aramızda ayarlayalım sonra buraya yazalım
maksat uyku acmak
eski topiklerim varda orda onlarca hem deoraya yazıllmış beni tebrik eden sen bitanesin çiçem sardunum yazılı mesajları bir bir okutacağım hepinize:icecream:
sardunyam kız tabi ağzıolan konuşacak bacımsengözlerimebaksanab
konuşulsun diye var bu topicler aşkolsun bak üzerime alınıyorum ama
bırak konuşalım canım......
doğru söyleyeni dokuz köyden kovmayın nütfen.......yerimseniben
buyuk bı merakla beklıyorummm delikafadulden
zıgara içiyorum bu yasak mı?
başvuru yap hemen anında açılıyor 18 zemuszemus zemuszemus
iyi ki açmışım dimi canım:1hug: üstüne çöreklenmeye çalışanlara geçmiş olaaaa:teytey: :teytey: :teytey:
bıraz once yaptım dur ben bı bakayım ozaman gercı benımkını ıkna etmem hıc kolay olmadı ama fazla mesaı yaparım dedım kabul ettı... :jeyyar: