KK Kadn Snma Evi .

kıs cidden çok özleyeceğim Şeniz Şeniz :a015:

ıyı geceler kızlar gene ben.. :)) yaa uyuyamadım aklım burda kaldı kostum hemen geldım...

[

[

Bakıp cıkıcak
tester o :jeyyar:
aman nereye baktığıda belli değil ki zaten delikafadulden
ben sardunyanın yalancısıyım zekeriya bey erkek statüsünde değilmiş zatennn
:roflol: :roflol:
kıs zekeriya beyaz o:roflol: :roflol: :roflol: vaaz verecek her cuma:1ninca: sonracıma fetva verecek bize

kıs ne fetvası vercek bize iş işten geçtikten sonra sığınma evine düşmüşüz borumu delikafadulden

ıyı geceler kızlar gene ben.. :)) yaa uyuyamadım aklım burda kaldı kostum hemen geldım...

hg bende yatçam burayı bırakıp yatamıomm.. sığındım bikere .. yarın bide bizim kk buluşması var ben artık burdan oraya giderim kk dan çıkmamış olrum sırnaşık şey​

vallah size doyum olmaz bacılar. ben odama çıkıyorum. nede olsa sarduş istediğin yerde yat dedi. (demedi ama ben dedi kabul ediyom)
yatmaya gidiyom bakayım yataklarımız konforlumu.
hadi cümleten iyi geceler. iyi sığınmalar.

iyi uykular cnmm :1hug:

hg bende yatçam burayı bırakıp yatamıomm.. sığındım bikere .. yarın bide bizim kk buluşması var ben artık burdan oraya giderim kk dan çıkmamış olrum sırnaşık şey​

akıllı gadunalkisalkisalkis bunu kutluyalım haydee eller havayaaazemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…