KK Kadn Snma Evi .

hadi kızlar hazırmıyız şöye yandan yandan hobaaaaaa dökelim kurtlarımızı

çıkmadan size ufak bir eğlence hadi hep beraber bende oynuyayım biraz sonra kalkayım artık yarın için hazırlık var kısmetse :a015:

bu dansözü getirmek için baya yüklü masraf yaptım ona göre bilin kıymetimi kaydirigubbakcemile3

haydeee hep beraber zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

18 e girmeye başladığınız zaman sardunyanın ne kadar yaratıcı olduğunu eskii yazılan mesajlardan:jeyyar: bizzat kendi gözlerinizle:jeyyar: :jeyyar: okuyacaksınız hayde hobaaaaa:teytey::teytey::teytey:

dansöze bayıldım saoll ...
cicika sende sığın yavrum ama o smileylerle sığınma evine almıolar daha uzgun smileyler koy..
:))

Ben ayarlamalı muhabbet ıstıyorum

once aramızda ayarlayalım sonra buraya yazalım

maksat uyku acmak

hadi kızlar hazırmıyız şöye yandan yandan hobaaaaaa dökelim kurtlarımızı

çıkmadan size ufak bir eğlence hadi hep beraber bende oynuyayım biraz sonra kalkayım artık yarın için hazırlık var kısmetse :a015:

bu dansözü getirmek için baya yüklü masraf yaptım ona göre bilin kıymetimi kaydirigubbakcemile3

bende bush emmiyi getirdim oynamayaa

ağzı olan konuşuyor iştezemuszemus zemuszemus zemuszemus

o kendini biliiyooooozemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sardunyam kız tabi ağzıolan konuşacak bacımsengözlerimebaksanab
konuşulsun diye var bu topicler aşkolsun bak üzerime alınıyorum ama
bırak konuşalım canım......
doğru söyleyeni dokuz köyden kovmayın nütfen.......yerimseniben

bende sığınabilirmiyiiimmmmmmm??

Sığınacak başka kimim var Gecemde gündüzümde KK :enbuyukkk: Senin için atan yüreğimin Yangınını bi bilsen... Neler neler neler neler Neler Yaşatıyorum Neler neler neler neler Ne savaşlar veriyorum Neler neler neler neler Gözümde büyütüyorum Neler neler neler neler Ne hayaller kuruyorum
zemuszemussositosositozemuszemus
:dance::dance::dance:

datlum buyrunnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldüünnŞenizŞeniz

haydeee hep beraber zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

18 e girmeye başladığınız zaman sardunyanın ne kadar yaratıcı olduğunu eskii yazılan mesajlardan:jeyyar: bizzat kendi gözlerinizle:jeyyar: :jeyyar: okuyacaksınız hayde hobaaaaa:teytey::teytey::teytey:

valla ablacım bu konuda oldukca ıddalısın baakıyorum daa :nazar: meraklandım ıyıcene delikafadulden

valla ablacım bu konuda oldukca ıddalısın baakıyorum daa :nazar: meraklandım ıyıcene delikafadulden

eski topiklerim varda orda onlarca hem de:nazar: oraya yazıllmış beni tebrik eden sen bitanesin çiçem sardunum yazılı mesajları bir bir okutacağım hepinize:icecream:

sardunyam kız tabi ağzıolan konuşacak bacımsengözlerimebaksanab
konuşulsun diye var bu topicler aşkolsun bak üzerime alınıyorum ama
bırak konuşalım canım......
doğru söyleyeni dokuz köyden kovmayın nütfen.......yerimseniben

yaaaa olmadııı ama hemencecik annadın:dilcikar:

Kızlar hanı bı sarkı var ya
Salla salla
Salla salla

benimdanszfenertvue0.gif

X