- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
- Konu Sahibi Halikarnas
kıs zekeriya beyaz o:roflol: :roflol: :roflol: vaaz verecek her cuma:1ninca: sonracıma fetva verecek bize
O vaaz verecek
bız melek olacezzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs zekeriya beyaz o:roflol: :roflol: :roflol: vaaz verecek her cuma:1ninca: sonracıma fetva verecek bize
ben sardunyanın yalancısıyım zekeriya bey erkek statüsünde değilmiş zatennn
meleklerin cinsiyeti yoktur:mymeka: sen bilmiyon mu bunu
olsun canım önemli değil
hele şu açılış telaşesi bir bitsin kaydirigubbakcemile3
yanlız ben bikaçgün aranızda olamıycam :çok üzgünüm: özleyecem sizi sizde beni özleyin olur mu :jeyyar:
bende öpüyorum en kısa sürede tekrar görüşmek ümidiyle hepinize iyi geyikler diliyorummmmmm kaydirigubbakcemile3
meleklerin cinsiyeti yoktur:mymeka: sen bilmiyon mu bunu
aman nereye baktığıda belli değil ki zaten delikafadulden
Bakıp cıkıcak
tester o :jeyyar:
:roflol: :roflol:ben sardunyanın yalancısıyım zekeriya bey erkek statüsünde değilmiş zatennn
bakıyorum herkes bura sığınmış
iyiki açmışsın kk sığınma evini sardunyam yoksa nire sığınacak bu millet:enbuyukkk:
Ama neden se hep kadın muamelesı gorurler
desene dinden çıkcaz :roflol: sırnaşık şey
Eferım sana
Kız sus karıstırma hadıseyı
Kırmızı zavan yapıyo :1shok:
Kırmızı olan kasaya cok € kazandırecekkkk
ıyı geceler kızlar gene ben.. :)) yaa uyuyamadım aklım burda kaldı kostum hemen geldım...
evet tatlım bir çok kişi melekleri dişi sanıyor ama meleklerin cinsiyeti yok
size yazdıktan sonra girip okuyamadım almıs basını gidiyor bende gidiyorr çünkü geri kalmıssım dersimden
vallah size doyum olmaz bacılar. ben odama çıkıyorum. nede olsa sarduş istediğin yerde yat dedi. (demedi ama ben dedi kabul ediyom)
yatmaya gidiyom bakayım yataklarımız konforlumu.
hadi cümleten iyi geceler. iyi sığınmalar.
hg bende yatçam burayı bırakıp yatamıomm.. sığındım bikere .. yarın bide bizim kk buluşması var ben artık burdan oraya giderim kk dan çıkmamış olrum sırnaşık şey