- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
- Konu Sahibi Halikarnas
sığınma evinde neler mevcut acep? kaç yıldızlı bu sığınma evi.
Yukarı da da goruldugu gıbı 5 yıldız şakkıdı
Lüks yataklarımız
jakuzı
robot
vs gıbı hızmetlerımız var...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkinin eline bugünki gazeteden çıkan oyuncağı verdim oyalanıo kaydirigubbakcemile3
halikopter yapıo kendisi çocukluk hayaliymiş :roflol:
bitirincede beni bindirip yatağa uçurcakmış :mymeka:
dua edinde 1-2 saat sürsün yapması
hoş buldum canum vereliniortak çok kalmıycam ama hatta bikaç günde buralarda olmuycam beni unutmayın sakın opuyorumnanaktanHoşgeldün datlummm Şeniz
Lüks yataklarımız
jakuzı
robot
:roflol: :roflol: :roflol: yarın 3 bin parçalık puzzle al madem meraklısıkaydirigubbakcemile3 sen yırttın bak bizler ha bire spreyi dayayıp duruyoruz
hoş buldum canum vereliniortak çok kalmıycam ama hatta bikaç günde buralarda olmuycam beni unutmayın sakın opuyorumnanaktan
ohhh ohhh yandan sositososito sositososito
Lüks yataklarımız
jakuzı
robot
a.s.herhalde benıde cagırdınız bende geldim memnunıyetleeeee kocişimle kavga ettıgım zaman burdayımmmm cok ıyı oldu burasııııı saollll sardunyacıgımmm
Seni hiç unuturmuyum canım benim tez zamanda işini halledip güzel haberlerle gel inşallah Şeniz
10 yıldıslızemuszemushayde oturmak yooookkk kıslaaaarrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sositososito sositosositosositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sositososito sositosositosositososito sositososito sositososito sositososito sositososito