KK Kadn Snma Evi .

Kk sayesinden evin isleri hep kalio, cocuklara bakiom ama, kocayi salliom muhahahah :roflol:

ay ben bu konuda şanslıyım oğlumu büyüttüm o bana bakıyor atıkınkaydirigubbakcemile3

oğlum okuldan gelene dek kk dan kahvaltı bile yapmıyom:kedi:...oğlum gelince tepsiyi hazırlayıp bana getiriyokaydirigubbakcemile3

ay ben bu konuda şanslıyım oğlumu büyüttüm o bana bakıyor atıkınkaydirigubbakcemile3

oğlum okuldan gelene dek kk dan kahvaltı bile yapmıyom:kedi:...oğlum gelince tepsiyi hazırlayıp bana getiriyokaydirigubbakcemile3

anam yazık çocuga, bak müge anlıya çıkıp seni şikayet ederse telefonla bağlanıp oğlanı desteklerim ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam yazık çocuga, bak müge anlıya çıkıp seni şikayet ederse telefonla bağlanıp oğlanı desteklerim ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

2 sene işten eve döndüm gece yarılarını geçene dek ev ödevlerini yaptım defterlerini tuttum:jeyyar:bende onu ihbar ederim:roflol:

he kıs sardunya zıkkımın konularının hepicee kilitlenecekmiş:sinifsinif:anahtarları da lağıma atılacakmışkaydirigubbakcemile3ki ben alıp da açmim diye:jeyyar:

cnm ıtıraf edıyorum hepsını bne sıkayet ettım
nıyemıı gecelerı suııtme gelmıyosun dıyeeekaydirigubbakcemile:eek:klava:kötükedihüsoŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

boşver iyi yapıyon, geçen gün sosisleri milföy hamurlarını koydum oğlanın önüne anasına börek yaptı, afiyetlen yedim, kendüsü henüz 5 yaşında bilen değilkaydirigubbakcemile3

cnm ıtıraf edıyorum hepsını bne sıkayet ettım
nıyemıı gecelerı suııtme gelmıyosun dıyeeekaydirigubbakcemile:eek:klava:kötükedihüsoŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

hımmmmCADIARZU tahmin etmeliydimopuyorumnanaktan işe yaradı ben geri döndüm:eek:

inci nerde:sm_confused:

boşver iyi yapıyon, geçen gün sosisleri milföy hamurlarını koydum oğlanın önüne anasına börek yaptı, afiyetlen yedim, kendüsü henüz 5 yaşında bilen değilkaydirigubbakcemile3

oğlum 5 yaşındaykene kk olsaydı bu yöntemi kesin olarak uygulardımkaydirigubbakcemile3

daha iyi oluyorkaydirigubbakcemile3uzmanlar serbest çalışma el becerisi tavsiye ediyorlar:jeyyar: gerçi biz uzman demesinden deül kk sevdasından:jeyyar::roflol:

bu sabahh kesınlıgı bellı oldugu uzere... :nazar: KK sayesınde evden otelenmem an meselesı... :sinifsinif: vatana mıllete hayırşlı ugurlu ola.. kaydirigubbakcemile5 heytt bee zemuszemus sanırsam burnum hıc de ıyı kokular almıyı... :sinifsinif:

965.gif

evet sığınmacılar nerdesinizmirmirmirmir

hadiii bakiim anlatın KK dan sebep neden evden işten itelenme ve ötelenme riski taşıyorsunuz ve bugün kk için neyi itelediniz

:lepi: ele bası sozcusu olarakdan benım derdım malum.. :jeyyar: :teytey: rekora kosyorum beah.. :hooray:

X