KK Kadn Snma Evi .

öğle yemeği zamanıı
buyrunn

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden öğle yemeğimis de geldi cokacimcoook

ayranlar da benden:sm_cool:

amanınnnnnn yemeden duramıyacağım bugün işkencemi ayarladınız el birliğiyle banazemuszemusŞeniz
cokacimcoook :umursamaz: of ya bu sofra ne :1shok: tam öğle vahti

paylaşamak isterdim ama ayran tek bana bile yetmedi:jeyyar::roflol:

cokacimcoook :umursamaz: of ya bu sofra ne :1shok: tam öğle vahti

delikafadulden sen bi de akşam yenen içilen yemekleri görsen:roflol:ne sofralar kuruluyor ne sofralaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne tatlılaropuyorumnanaktan pastalaropuyorumnanaktan meyveleropuyorumnanaktan börekleropuyorumnanaktan

akşam yemeğine de beklerisbuyrunnnnnnnnn​

Sarduscum işyerinden yazıyorum akşama gelemem benim yerime de yiyin gari offfffff :gitme:mafoldumben

özümbüş alacağın olsun.bir yemegi paylaşmadın benle al sana :mymeka:

kıslar yeni lavobalar geldii zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

vereliniortak müsaadenle bunları geyikhaneye yerleştirmek istiyom:jeyyar::jeyyar:

Sarduscum işyerinden yazıyorum akşama gelemem benim yerime de yiyin gari offfffff :gitme:mafoldumben

:1shok: neler kaçırdığını bir bilsen lmaz: gasoslar :içelim:nuriler :jeyyar:donlar:kedi: bol bol yiyos içiyos zemuszemuszemuszemus

bana ne furuyon senağlama:a015::çok üzgünüm:
git tek kişilik hazırlayan sardunyayazemuszemus
başkandan tırsıyonmu:jeyyar::jeyyar:

bana ne furuyon senağlama:a015::çok üzgünüm:
git tek kişilik hazırlayan sardunyayazemuszemus
başkandan tırsıyonmu:jeyyar::jeyyar:

hele bi fursunlmaz:

şimdi sana şöleee oluyorkaydirigubbakcemile3hani siz 2 niz de izmirdesiniz ya yerimseniben samimiyetten patlatıyookaydirigubbakcemile3

galiba sankim daha önce ben bu özümbüşten bir irmik helvası istemiştim onu da bana yapmamıştı sayın başkanım.arz ederim :umursamaz:

hele bi fursunlmaz:

şimdi sana şöleee oluyorkaydirigubbakcemile3hani siz 2 niz de izmirdesiniz ya yerimseniben samimiyetten patlatıyookaydirigubbakcemile3
he sende izmirlisin gel ozman samimi olsun bir sana bir bana:jeyyar::roflol:
hooopp ikimiz birden ona:roflol: neymiş adı samimi:roflol::roflol:
neyse gelin ben sefeyim sizi:1hug:
galiba sankim daha önce ben bu özümbüşten bir irmik helvası istemiştim onu da bana yapmamıştı sayın başkanım.arz ederim :umursamaz:

ispikçi:mymeka:
bilmem demedimmi sana yapayım ye dişin kırılsın gör verdiğim değeri sanazemuszemus

Hadi çaylarda benden olsun:)))

delikafaduldentam zamanında :lepi: uyuklamaya başlamıştımmirmirmirmir harika olduopuyorumnanaktan ruhum beni hissetti tabeeopuyorumnanaktan içimden şurda bi çay olsa da içsem diye düşündüğümüŞeniz

havuçlu tarçınlı kekler de bendenopuyorumnanaktan

Hadi çaylarda benden olsun:)))

kimse konmadan yetiştim hepsine:jeyyar:
yedim içtim bitti bile :roflol:
lerenim eline sağlık ne iyi geldi yorgunluk çayı:1hug: hepsini ben içtim aç gözlü ettiler
bugün beni:roflol::roflol:
sardunyam sende sağol bak yine kaptırmadım bunuda:1hug::roflol:

kızlar nabersiniz? pastanızda benden olsun......... afiyet olsun top top yağ olsun.............. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan zemuszemus

kızlar nabersiniz? pastanızda benden olsun......... afiyet olsun top top yağ olsun.............. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan zemuszemus

top top derken:1shok:
en son bunu diyenden sonra tam 30 kilo aldım:roflol: o sözünü al lop lop erisin de yiyecem :roflol:

tık tık tıkk
sığınmak istioom
ağlak ağlak kaldım buaralarda senağlama senağlama senağlama

bu pasta pişmemiş ki anam mıdemıze mı oturtucan... :sinifsinif:

zaten dıyetteyım ben sadece çay alim ama yeşil...

top top derken:1shok:
en son bunu diyenden sonra tam 30 kilo aldım:roflol: o sözünü al lop lop erisin de yiyecem :roflol:

anlaşıldı sen yicende bahaneye bakıyorsun........... kaydirigubbakcemile2 tamam lop lop erisin sen yeter ki yeee.............. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…