KK Kadn Snma Evi .

sen bu hale geldiysen bebeşi düşünemiyorumm hemen pc yasağı konmalı sanalmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
mafoldumbenmafoldumbenama ben siz olmadan ne yaparım:çok üzgünüm:doktor bana günde üç öğün kk alcen dedi yoksa rep şekerim düşüyor:çok üzgünüm:

mafoldumbenmafoldumbenama ben siz olmadan ne yaparım:çok üzgünüm:doktor bana günde üç öğün kk alcen dedi yoksa rep şekerim düşüyor:çok üzgünüm:
bizde sensiz ne yaparız canımm:1hug::1hug:bebişide düşünmek lazım diye düşünmüştüm ama dr dediyse boynumuz kıldan incealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın sığıntı bayanlaropuyorumnanaktan
sığınakta kimse kalmadımı sengözlerimebaksanab
bugün yoğunum inşallah çıbık biter işlerim

bu sefer de çikin betyi andırmışsın şekerimmmkaydirigubbakcemile3

evettt bende hatırlayamadım dizinin ismini düşünüyorum deminden beri ama yok:1no2:

evimiz hollywood da mıydı yoksam yaf, zaten citosta kaldırdı avatarıkaydirigubbakcemile3
yaşımız ortaya çıkcak beakaydirigubbakcemile3

günaydın sığıntı bayanlaropuyorumnanaktan
sığınakta kimse kalmadımı sengözlerimebaksanab
bugün yoğunum inşallah çıbık biter işlerim

Gunaydın hatunceler...
günaydın yafriler gerçi öğlen oldu ama neyselmaz:

evimiz hollywood da mıydı yoksam yaf, zaten citosta kaldırdı avatarıkaydirigubbakcemile3
baktım bu garuya gıcık olan çok kaldırdım hemen imajıma zarar vermesinzemuszemuskaydirigubbakcemile3

baktım bu garuya gıcık olan çok kaldırdım hemen imajıma zarar vermesinzemuszemuskaydirigubbakcemile3

çok soğuk bir tipti:umursamaz:

şey gibi deniz var ya hani hülyanın dizinde cihan ünalla evlenen işte onun soğukluğunu iticiliğini hatırlatıyordu banaamafoldumben

yenimi kalktım sanıyosunnnnnnnn yanılıyorsuuuuuunnnnn :umursamaz:
atölyemden yeni çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…