- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.001
hele buranın baskanı olacak awrat gözmezden gelir slm bile vermez kötükedihüso
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burasu olmas ahlak bastığı zaman seni hemen alar götürülerkaydirigubbakcemile
amma seni sığındırıcamm çok iyi bir yerim var:jeyyar:
ordabuyrunnnnnnnnn içiyos:içelim: yatıyosvereliniortak yiyos :icecream:lüküs lüküszemuszemus yaşıyosopuyorumnanaktan
Bir gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.
Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs..d..t te kendisinin müdür olmasini istemis.
Hepsi bununla dalga geçmisler.
-"Sen mıçmaktan baska ne ise yararsin" demisler.d... tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.
d... bütün organlara küsmüs ve artik mıçmamaya karar vermis.
Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.
Beyin mıçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine poh pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip d....ü müdür seçmisler.
O gün bu gün bütün d....ler müdür olurmus.alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu fıkrayı bana zamanının migros bölge müdürü olan arkadaşım anlatmıştı....
Bir gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.
Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs..d..t te kendisinin müdür olmasini istemis.
Hepsi bununla dalga geçmisler.
-"Sen mıçmaktan baska ne ise yararsin" demisler.d... tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.
d... bütün organlara küsmüs ve artik mıçmamaya karar vermis.
Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.
Beyin mıçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine poh pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip d....ü müdür seçmisler.
O gün bu gün bütün d....ler müdür olurmus.alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu fıkrayı bana zamanının migros bölge müdürü olan arkadaşım anlatmıştı....
iyiki ben müdür değilim :roflol::roflol:
bakmayın öyle yazdığına kaydirigubbakcemile3
patronlar için yazma sakın fıkra sardunya vereliniortak:roflol:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
patron...
Fabrikada çalisan üç kafadar isçiden biri Kayserili, biri Adanali, biri de bizim Trabzonlu Temel`dir.
Bunlar calisirlarken hergun patronun erkenden isten ayrildigini fark ederler. Uyanik Kayserili diger iki arkadasini cagirir:
- Bakin, patron boyle erkenden cikiyor ve donmuyor. Biz de o ciktigi zaman pesinden cikip gidelim.
Digerleri bu teklifi hemen kabul ederler. O gün patron gene erkenden çikar. Bizim üç kafadar da hemen pesinden disari segirtirler.
Kayserili dogruca evine gider ve yatar.
Adanali hemen bir kebapçiya gidip güzelce karnini doyurur.
Temel de evine gider. Temel yatak odasindan gelen sesler uzerine kapiyi sessizce acar. Yatakta karisina sarilmis bulunan patronunu gorur ve kapiyi sessizce kapatip oradan cikar.
Ertesi gun Kayserili ve Adanali o gun de patronun pesinden cikmak uzere plan yaparlar. Temel`i cagirirlar ve bugun de erken cikacaklarini soylerler. Temel hemen itiraz eder.
- Yok usaklar ben cikmam! Dun az kalsin yakalaniyordum!
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol:
ben bilmem,Sardunya_Zakkum bilir bacum.
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canımmmm sen çok harika bir insansın yaa hakikkatten öylee
Şeniz Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
a.s. a.s. a.s.
iyiki ben müdür değilim :roflol::roflol:
gösterecen mi:jeyyar:bakmayın öyle yazdığına kaydirigubbakcemile3
patronlar için yazma sakın fıkra sardunya vereliniortak:roflol:
merhabaaaaaa opuyorumnanaktan
sarduşşş abla avatardaki hatuunn senmisiinnnn delikafadulden
evet sen meleksiinnnnn sevgi kebeleğiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dışı ben mafoldumben ama bir ben var ki benim içimde benden öte benden ziyadeopuyorumnanaktan
ablacım çok tatlısın yaa a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
maşallaahh allah sahibine bağğışlasıınn
sakız ve kola başkanıı hoşgeldiinn a.s.
ben bugün gezinntideyimmm
ablacım çok tatlısın yaa a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
maşallaahh allah sahibine bağğışlasıınn
sakız ve kola başkanıı hoşgeldiinn a.s.
ben bugün gezinntideyimmm
sakiz okkaydirigubbakcemile5cola deel:mymeka:bikerem gazoz:mymeka:
:mymeka:nerlerde geziniyon bakem:mymeka:
bende bi geyikhane bi siginma yurdumuz nere gitmcemi sasirdim biri beni aydinlatsin ayolllllllllmafoldumben
sardusum baskanim nirelerdesin iki evinde sahipsiz kalmis giren kaciii sen yoksun diye haberin ola:çok üzgünüm:
o kadar tatlıyım ki 3 tane saap değiştirdim:roflol: paylaşılamıyorum:roflol::roflol:
hatırlatırım burası namıslı bi sığıntıhaneyasakkelime gasos sakıs yokyasakkelime
benim 1 ayağım orda a.syerimseniben
sevgili bakanım saat geç oldu artıkın bu saatte sığınılıcak yer bellü:jeyyar:
yerimseniben
sakiz okkaydirigubbakcemile5cola deel:mymeka:bikerem gazoz:mymeka:
:mymeka:nerlerde geziniyon bakem:mymeka:
bende bi geyikhane bi siginma yurdumuz nere gitmcemi sasirdim biri beni aydinlatsin ayolllllllllmafoldumben
sardusum baskanim nirelerdesin iki evinde sahipsiz kalmis giren kaciii sen yoksun diye haberin ola:çok üzgünüm:
o kadar tatlıyım ki 3 tane saap değiştirdim:roflol: paylaşılamıyorum:roflol::roflol:
hatırlatırım burası namıslı bi sığıntıhaneyasakkelime gasos sakıs yokyasakkelime