KK Kadn Snma Evi .

ben şimdik birini öldürürsem buraya yine sığına bilme ihtimalim varmııı

sen her ihtimale karşı elini kana bulama bak demedi deme:jeyyar:
kan lekesi kolay çıkmıyor:icecream:
diyiver bakam kimi sengözlerimebaksanab
boşalt içini kıyma canaÇok üzgünüm çoook

iş yerinde öküzün teki Çok üzgünüm çoook
kosla çıkarır kıızz kirden eseerr kalmazz kaydirigubbakcemile5
salak herif yaa inşallah kurtulcam 1 ay kaldıı inşallaahhh ayy çok küfür edesim vaarr kötükedihüso
bayana ne kadar yakışmasada bu herif hak ediyor kusura bakmayınn kızlar

kardelen canım bu öküz şimdik müdür
sonradan geldi başımıza
tam bir şerefsiz yönetimden getiren kişiye baştan takmam dinlemem dedim
buna söylediler heralde zoru benle bütün işlerini bana yaptırır
her zaman bişey söyler günde 10 kez soru sorar aynı soruyur 4 kez yine sorar ne zevk alıyorsa psikopat çileden çıkarmaya çalışıyor resmen beni ve başardıda
gerizekalıyla az önce kapıştık
rahatsızlığı bu yöndee bu iş yerinden onun gitme ihtimali yok bende böyle bir gerzek yüzünden ruh sağlığımı bozmak istemiyorum ve istifa edicemm
patron gelseydi bir

ben şimdik birini öldürürsem buraya yine sığına bilme ihtimalim varmııı

burasu olmas ahlak bastığı zaman seni hemen alar götürülerkaydirigubbakcemile

amma seni sığındırıcamm çok iyi bir yerim var:jeyyar:

ordabuyrunnnnnnnnn içiyos:içelim: yatıyosvereliniortak yiyos :icecream:lüküs lüküszemuszemus yaşıyosopuyorumnanaktan

kötükedihüso :1ninca:kötükedihüso

senin temsili halin:nazar: ortaki susan garu sensin:nazar:sen annadın onnusengözlerimebaksanab
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senin şefkatli kollarına sığınıyom kıyma bana yavf.senağlama senağlama senağlama senağlama :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
esse cmm slm naıslnnn koştn da mı geldn yoksam genee:)

yok sımdı kosmaya cıkıyom seeker az spor ypıp gelemkı aranızda fit olam begenınn benı

yaw hiç misafirperver degilsiniz hee geldik bi gün bakmadınız

oy sekerım glemıs canımın ıcı kızla rbastan dıyım onu ılk ben gordum daahha eskılerden o benımdır ıyı davranın bana hazırlayın :roflol:

burasu olmas ahlak bastığı zaman seni hemen alar götürülerkaydirigubbakcemile

amma seni sığındırıcamm çok iyi bir yerim var:jeyyar:

ordabuyrunnnnnnnnn içiyos:içelim: yatıyosvereliniortak yiyos :icecream:lüküs lüküszemuszemus yaşıyosopuyorumnanaktan

sapıgın onde gıdenı ne dıyımm ama opuyum yınede gel sekerrr kırmızılım benımmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senin şefkatli kollarına sığınıyom kıyma bana yavf.senağlama senağlama senağlama senağlama :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sen gel benımkıne sıgın sekerrr:Saruboceq::Saruboceq::sm_cool::sm_cool:

kardelen canım bu öküz şimdik müdür
sonradan geldi başımıza
tam bir şerefsiz yönetimden getiren kişiye baştan takmam dinlemem dedim
buna söylediler heralde zoru benle bütün işlerini bana yaptırır
her zaman bişey söyler günde 10 kez soru sorar aynı soruyur 4 kez yine sorar ne zevk alıyorsa psikopat çileden çıkarmaya çalışıyor resmen beni ve başardıda
gerizekalıyla az önce kapıştık
rahatsızlığı bu yöndee bu iş yerinden onun gitme ihtimali yok bende böyle bir gerzek yüzünden ruh sağlığımı bozmak istemiyorum ve istifa edicemm
patron gelseydi bir

Bir gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.
Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs..d..t te kendisinin müdür olmasini istemis.

Hepsi bununla dalga geçmisler.

-"Sen mıçmaktan baska ne ise yararsin" demisler.d... tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.
d... bütün organlara küsmüs ve artik mıçmamaya karar vermis.

Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.

Beyin mıçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine poh pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip d....ü müdür seçmisler.

O gün bu gün bütün d....ler müdür olurmus.alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu fıkrayı bana zamanının migros bölge müdürü olan arkadaşım anlatmıştı....

yok sımdı kosmaya cıkıyom seeker az spor ypıp gelemkı aranızda fit olam begenınn benı

oy sekerım glemıs canımın ıcı kızla rbastan dıyım onu ılk ben gordum daahha eskılerden o benımdır ıyı davranın bana hazırlayın :roflol:

:uhm: CADIARZU :uhm: fisfisfis CADIARZU :uhm:

:teytey::teytey::teytey:​

sapıgın onde gıdenı ne dıyımm ama opuyum yınede gel sekerrr kırmızılım benımmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sen gel benımkıne sıgın sekerrr:Saruboceq::Saruboceq::sm_cool::sm_cool:

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
ben bilmem,Sardunya_Zakkum bilir bacum.

X