KK Kadn Snma Evi .

canimsin ya allah razi olsun senden:utangacopuyorumnanaktangaza getirmeyin ögrenirim siveli siveli yaza dururum gari:roflol:

ama oldumu şimdi
gidiyonnsenağlama senağlama senağlama senağlama

:1shok:sen gelde bana sor 40yilda bi kizimla saat 9da cumburlop yataga yattim gece beni aramislar burda saolsunlarsengözlerimebaksanab12bucukda cebime msj geldi uyandim uyanis o uyanis hala burdayim uyku neyimde yok gözümde herkezi bir bir yattirtim ben kala kaldimbide kuzucuguma ne sözler ne vaatlerde bulundum bakalim nasil yerine getirecem ama söz agizdan bi kere cikar ve kizima kiyamam bennnnnnnnzemuszemus

hepicinizi öpüyorum önce allaha sonra kk ya emanet ediyorum arkamdan dedikodumu yapmayin bugün cuma hayirli ve mübarek gün oga göre :))))))))))

günaydınn buraya sığınabilirmiyimmmsengözlerimebaksanab
sabahh kocama kahvaltı hazırlamayı öteledimmm-tatlicadiarzu-
eminimm çok kızmıştırr-tatlicadiarzu-
akşama fırçayı yiyecemmmmmafoldumben

günaydınn buraya sığınabilirmiyimmmsengözlerimebaksanab
sabahh kocama kahvaltı hazırlamayı öteledimmm-tatlicadiarzu-
eminimm çok kızmıştırr-tatlicadiarzu-
akşama fırçayı yiyecemmmmmafoldumben
hoşgeldin canım, akşama güzel bir yemek yapar gönlünü alırsın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankkda dolaşırken onuda unutursan bilemem artıkkaydirigubbakcemile3

hepicinizi öpüyorum önce allaha sonra kk ya emanet ediyorum arkamdan dedikodumu yapmayin bugün cuma hayirli ve mübarek gün oga göre :))))))))))
hayırlı umalar canım iyi uykular sana mirmirmirmiropuyorumnanaktan

:1shok: pes yanee senden de heç bişi kaçmiy:roflol::roflol:

açıklama gelmemiş ama sengözlerimebaksanab
öyle abayı gösterip sorudan kaçmak olmaz:dilcikar:
illa bir sopa verceksen bak yeşil yeşil mavi sopayı yeşile boya :roflol:
haaaaaaaa açıklama hala bekleniyor sayfa 373 kendinal ve cevapla:roflol:

sayın başkanın dikkatine :icecream:
2. sayfalardayız toplayıp geliyorum sengözlerimebaksanab
sığınan kadınlar kaçmış haberin ola demedi deme:jeyyar:

ıstanbul' dan sığınanlar;

Bugün hava nasıl ?

C.tesi ve pazar sizce nasıl olur ?Gidişat neyi gösteriyor kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu- delüüüü senden kaçış yok annaştıkvereliniortak

şimdi şöyle olır

kötükedihüso senağlama :1ninca: lülülülülülü :dilcikar: klava:

Sarduşum iyi akşamlar bacım opuyorumnanaktan

sığınma evine benden bir hediye olsun

iyi akşamlar tatlımŞeniz

öpüyorum nannaktannopuyorumnanaktanöpüyorum nannaktannopuyorumnanaktanöpüyorum nannaktannopuyorumnanaktan

öpüyorum nannaktannopuyorumnanaktanöpüyorum nannaktannopuyorumnanaktanöpüyorum nannaktannopuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

zemuszemushaydiii kıslar başlayın anlatmayazemuszemus

bugün KK opuyorumnanaktaniçin neler yaptın ( yapmadın da diyebülüyüüs)

ben ben bugün çok kötü bişe yaptım:çok üzgünüm:misafir kabul ettim OMGmafoldumben

ammaaaa çamaşır yıkama işini 1 gün daha iteledüüüümopuyorumnanaktan

sarduşşşşum sana inat hem yemek yapıyom,hemsığınma evine sığınıyom.akşam koca bu evi böyle pis görünce sığınacak bi yerim olsun kız

ütümü 2 gün daha öteleyebilirim sanırım sarduşum.çekmecede son kıyafet bitene kadar kk ya devam,sarduşa hayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…