KK Kadn Snma Evi .

incim zuzum nerde benim sakızım.gerçi kahvaltı masası pek güzeldi de.izin var mı?az yerim valla söz.

amaann ne çıbık unutuldumm ne kötü bişi mafoldumben
anneme hazırladığım sakısı heralde ben çiynediimmm :roflol:

:uhm:benim bildigim gazozdu kizfisfisfis
hele hele bakin indirigandi yaptin sakizdan demi cakalllllllll:jeyyar::roflol:
kendin etmissin kendin bulmussunda bana ne fayda:sm_confused:geyikte olucaktinki gece isimize yaricakti sakizi cignemis olman:jeyyar::roflol:

incim zuzum nerde benim sakızım.gerçi kahvaltı masası pek güzeldi de.izin var mı?az yerim valla söz.

:sm_confused:sus kiz zuzum susyasakkelimesakin ola sakiz yada gazoz ikram eden olursa ben dahil alma:jeyyar:yoksa sonun nuri alco coskun ve minikle olur haberin ola:jeyyar:

kahvalti yapabilirsin tabiikide bugünkü soframizi mucize arkadasimiz hazirladi saolsun yumulun gari geliverin gizlacokacimcoookopuyorumnanaktan

ay buarada düsündümde ben sive yapmaya kalksam karman corman bisey olurdu herhalde baba makedon osmanli türklerinden elveda rumeliyi seyredenler bilir:)
annem ispartali
esim denizlili
ben dogma büyüme isvicreli :))))))))))

delikafaduldenabovvv.amanin ben eyi bişey sandıydım yavf.saolasın zuzuuu.töbe almam hiç kimseden.:1shok:
bu arada masa da bişey kalmadı haberiniz olsun.heheheh

bi ortaya karışık yap bakimm incimmm kaydirigubbakcemile3

cokacimcoookhemen derhalcokacimcoook
:roflol:kiz aklimada gelmiyo ne desem diye hicde düsünmedim ilk defa aklima geldi böyle bisey sifeler karissa nasil olur diye oda burfurumun sayesinde allah varya hicde konusmadim öyle siveli rumeli türkcesini bilirim konusmayida ama isime gelmez:jeyyar:konusmam gülerim hepkaydirigubbakcemile3bizim köyde iki yil yasadim hic konusmadim denizlililerin siveside güldürür beni hep kaydirigubbakcemile3ama yalnis anlasilmak istemem asla ben konusurken cok gülesim gelir o bakimdan ama esim cok sekerdir ya bana yazdigi ask mektuplari olsun smn leri olsun sivelidir bene sene gibiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

delikafaduldenabovvv.amanin ben eyi bişey sandıydım yavf.saolasın zuzuuu.töbe almam hiç kimseden.:1shok:
bu arada masa da bişey kalmadı haberiniz olsun.heheheh

opuyorumnanaktanaffiyet bal seker olsun zuzumaopuyorumnanaktan
kiz sen benim rütbemi görmedin daha hemisengözlerimebaksanab
oga göre asil bas benim gazoz ve ciklet dagitan:jeyyar::roflol:

kız Allahaşkına bi azcık yapvede duyuverem yav.hade.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet cnm benim bizim oralardada komiktir şive ege sonuçta ama denizlininki biras daha farklı kaydirigubbakcemile3
gelmeycem gitmeycem edive yapıve hadi gari gibimm

kız Allahaşkına bi azcık yapvede duyuverem yav.hade.

gitmisdir kocam ise ne vakit gelecek more eve (tam beceremedim kanimca unutmusum rumelicekaydirigubbakcemile3)

viri viri viri viri haccalara gidem gelem (buda annemin köyünden az cok ani olunca aklima gelmedi yakaydirigubbakcemile3)

götügü vecesen götügü ve bari götügü vemicesen götügü vecekler cokkaydirigubbakcemile3:roflol:ay böyle biseydi sanirim denizlililerin meshurdur cok duyarim:roflol::roflol::roflol:

ich wünsche euch alles alles gute liebe kk frauenopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet cnm benim bizim oralardada komiktir şive ege sonuçta ama denizlininki biras daha farklı kaydirigubbakcemile3
gelmeycem gitmeycem edive yapıve hadi gari gibimm

hadi gari gaydiri gubbak cemilem nasi nasi edelim de biz bu isehihoyyytkaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile3

neysse canim kk arkadaslarim kuzucugum kalkdi benim ilgime alakama sevgime muhtac suan veeeeeee ben kacar kizimla ugrasiyim vakit geciriim 2gündürde eve kapandi yazik kiyamam kuzuma bugün kendimi ona adamayi düsünüyorum söyle kek falan yapalim anna kiz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkispek güzeldi zuzum.kırmadın beni,teşekkürler tatlım kıymetlim.eminim kk da seni seviyor.valla mesela ben çok seviyorum.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…