- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.741
biz gençiken varıdı bu şarkı gııııı.ne çok dinleyip üzüntü moduna geçerdik.offfff offff:çok üzgünüm:
sarduşşşşşşş nerdesin başkanım .. Başka topiklerde aldatıyon mu sığıntılarını gamyoncuiremsu
bugün bana kimler yağıp gürlemediki sarduşum.bi de sen yağ nolcek ki kızzzz.senin yağdığın yerde gül bitera.s.sana da yağarım bi şarkı:teselli: üsülme:mymeka:
ne demısım kı kız yenı gordum daaa... jeyyar kılıklı sey yanlıs bırsey mı anladın acep... delikafadulden
bugün bana kimler yağıp gürlemediki sarduşum.bi de sen yağ nolcek ki kızzzz.senin yağdığın yerde gül bitera.s.
bugün bana kimler yağıp gürlemediki sarduşum.bi de sen yağ nolcek ki kızzzz.senin yağdığın yerde gül bitera.s.
evinizden banlandığınız zaman gidebileceğiniz bir kapınız var artık
buraya ihtiyacım olacak yaniiiii....süper olmuş ..ben bayadır giremiyorum..başka topikde reklemını gördüm ..selamlar herkese...
sardunya_ zakkum hayırlı olsun arkadaşım ...geç oldu ama kabul edersin inşallah benide buraya ...