KK Kadn Snma Evi .

iyi gecelr kıslar bende geldimmmmmmmmm
başkanım nerdesin
sığınmaevi mensupları bugün nerelerdesinizzz

ossun datlum geç olsun ama güç olmasunŞeniz

eeee şimdi annat bakalım bugün kk için neyi iteledin ve de öteledin:nazar:

ıkı tarafa bakmaktan sası olcam sardunyya dava acıcam:)

sardunyam geç oldu ama kızla pc kavgası ediyozÇok üzgünüm çoook ..kızımı öteledim süprizzzzz
..annemler alt katta oturuyo gelen misafiri oraya salladım:jeyyar: ..ben arada kaçtım şakkıdı..hatta arada aşağıya indim burda oturdum kaydirigubbakcemile3

kocişimin dişi ağrıyomuş verdim ilacını..içirdim suyunu yat dedim yattı kocişimi iteledimzemuszemus
bigün o beni çok kötü iteliycek ama ..bilmem ne zaman:roflol::roflol:

sardunyam geç oldu ama kızla pc kavgası ediyozÇok üzgünüm çoook ..kızımı öteledim süprizzzzz
..annemler alt katta oturuyo gelen misafiri oraya salladım:jeyyar: ..ben arada kaçtım şakkıdı..hatta arada aşağıya indim burda oturdum kaydirigubbakcemile3

kocişimin dişi ağrıyomuş verdim ilacını..içirdim suyunu yat dedim yattı kocişimi iteledimzemuszemus
bigün o beni çok kötü iteliycek ama ..bilmem ne zaman:roflol::roflol:

elden gelvereliniortak senden çok iyi sığınmacı oluropuyorumnanaktan

hem öteleme var hem iteleme var performansın baayaa bi iyi zemuszemus

Hı hı evet ben dedim kaydirigubbakcemile3

Başkan gelmedi ki hala; kapısını tıklayıp uyandırsak mı delikafadulden

Kahvaltılık bişy kalmamış ;

Açız; Bekliyorus :çok üzgünüm:

opuyorumnanaktaniyi dedün datlumopuyorumnanaktan

sorma baskani daha yeni ugurladim geyikhanemizden uykusuz yazik nezaman gelir bilmem:sm_confused:dayanamadi yorgun düsdü:teselli:

madem kahvalti dedin sen yap baride yiyek ne dersinyerimsenibenopuyorumnanaktan

Hade o zaman kahvaltıya cokacimcoook

http://img195.imageshack.us/img195/7321/29580225.jpg

Afiyet olsun ...

cokacimcoooktskler sekerimopuyorumnanaktan
buarada resim eklemeyi tam olarak bilmiyosun sanirim üstüme vazife diil sakin yalnis anlama ama kolay bi yöntemi var sardusum ögretti banada daha bir iki gün önce gelince sanada ögretsin canim tabii eger istersen kolayliginada alistinmi süper oluyoooooooooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[
29580225.jpg

Şöle yapim de görünsün :)

X