KK Kadn Snma Evi .

kıs ben 3 koca 1 görümce gördüm:roflol: oda 2. kocadan ve dünya tatlısı hala görüşürüzopuyorumnanaktan

görümceler kaynanalar uzmanlık alanım deüüllmafoldumben

hımmm o zaman benim müstakbel 4 görümce 2 elti 1 kaynana için bir sprey geliştiriver şekerim...özellikle of bölgesindeki türleri için
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
tmyy buarada seni tbr etmeden gecemicem yengemin meshur tulumba tatlisini yapmissin helal olsun yorulmussun ama deymis demekki hatta dagitmissinda masallah seni alan yasadi kuzummmmmmm

delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaa:1shok: nasıl hayret ettim ama ben de :uhm:

o tatlı var ya görünümü beni bitirdiopuyorumnanaktan

linkini verebilcen mi kıslarda özensinler:jeyyar:

hımmm o zaman benim müstakbel 4 görümce 2 elti 1 kaynana için elinde bir formül vardır diye düşünüyorum...özellikle of bölgesindeki türleri için
:roflol::roflol::roflol:

offf bolgesı ne oluyorr kızz? CADIARZU uykum mu geldıı nee hecc bıseyy anlamıyorum.. mirmirmirmir

delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaa:1shok: nasıl hayret ettim ama ben de :uhm:

Bıyerınız şişşin mı demek ıstıyon sen
Zaten gıremedım kk ya dıye herbıyerım sısdı

sardunya canım gece gece bide tatlımı yaptıracanız kıııııııııııız

ayyy evett yaa bende gordumm o tatlıları..nolurr getımeyın tekrarr.lakın gormemek ıcın cokk caba sarf edıpp debelenıım...:))

hıcc fenaa olmazz hanıı ıstemsızz habersızz cocuk belırmez kapıda... mafoldumben
yaa leylekler sipariş hesabı değil de kafasına göre takılırsa ne olcek:roflol::roflol:
offf bolgesı ne oluyorr kızz? CADIARZU uykum mu geldıı nee hecc bıseyy anlamıyorum.. mirmirmirmir

trabzon un of ilçesi canım...bizim mayınlı bölgemiz sarduşla:roflol::roflol::roflol:

:mymeka:öyle deme kiz pozitif düsün:teselli::1hug:

pozıtıfımı kalmıss ıncımm yaa fenalardayımm valla... :çok üzgünüm: stres yaptımm senağlama ne olcaksa bır an once olsaa keskede sonuca goree hareket etsemm..buu belırsızlık cıldırtıyor benıı... laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…