KK Kadn Snma Evi .

oğlumun annesi
heart.gif
heart.gif

red_left.gif
red.gif
red_right.gif
green_left.gif
green.gif
green_right.gif

Meslek: Ev Hanımı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Sivas
Kan Grubunuz: B Rh+

ben de "oğlumun annesi" yim:içelim:

teyzesinin 1 denesini büle büle öpŞenizŞeniz

sana da sonra soracam:mymeka: hala serseri mayın gibi dolaninnn:mymeka: bi geçmedin bazı işlerinizin başına:mymeka:

ayol o bıdık beni mahvediyo ablam-tatlicadiarzu-
yürümeyi öğrendi:emir_bebek:
valla terör estiriyo evde delikafadulden
çok meşkulüm onunla:sm_confused:
artık idare edivircen benüü:eek:

Bırısı kısaca ozetlesın konuyuuu
Lakın bılmem kac sayfayı bu saatte okuyamayacammmm
:nazar:
valla ben kac saattir burdayim bir yetissem özetlerimde,nerdeyiz ne konusuyoz,hec haberim yok,en son ben,sprey,c slkki konusunu isledigimizi biliyorum ama, yavas yavas sona geliyorum,insaallah simdi islenen konuya yetisecem artik,looo biraz yavaslayin yetisemiyooom:eek:klava:

kis kiza metraj uzun metraj arada reklamlar hic farketmez herseye raziyim bide baba kiz kalkmislar benden kardes istiyolar sankim marketten alinan yada siparisle gelen bisey leylek devride kapandi:roflol:

tüp bebek çıktı çıkalı çocuklar büle oldular:roflol: bi de sprem bankası açıldı:roflol::roflol: çocuklar bunu şeker gibi bişi sanıyooo :roflol::roflol:

ayol o bıdık beni mahvediyo ablam-tatlicadiarzu-
yürümeyi öğrendi:emir_bebek:
valla terör estiriyo evde delikafadulden
çok meşkulüm onunla:sm_confused:
artık idare edivircen benüü:eek:

neyse dünya tatlısı ay yüzlü yiğenimle ilgilenmen adına ses etmim:mymeka:
ama peşine ajan takacam hele bi yiğenimi ihmal et:mymeka:

tmyy buarada seni tbr etmeden gecemicem yengemin meshur tulumba tatlisini yapmissin helal olsun yorulmussun ama deymis demekki hatta dagitmissinda masallah seni alan yasadi kuzummmmmmm:nazar:

hehe walla bir derdim var köşesinin müdavimi olurum kesin:roflol::roflol:

hiç uğraşma bence kesin görümceler için de bi sprey vardır sarduşa sormak lazımCADIARZU:roflol::roflol:

kıs ben 3 koca 1 görümce gördüm:roflol: oda 2. kocadan ve dünya tatlısı hala görüşürüzopuyorumnanaktan

görümceler kaynanalar uzmanlık alanım deüüll OMG mafoldumben benim uzman olmadığım bişe varmış OMG mafoldumben

X