KK Kadn Snma Evi .

kıs ben 3 koca 1 görümce gördüm:roflol: oda 2. kocadan ve dünya tatlısı hala görüşürüzopuyorumnanaktan

görümceler kaynanalar uzmanlık alanım deüüllmafoldumben

hımmm o zaman benim müstakbel 4 görümce 2 elti 1 kaynana için bir sprey geliştiriver şekerim...özellikle of bölgesindeki türleri için
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
tmyy buarada seni tbr etmeden gecemicem yengemin meshur tulumba tatlisini yapmissin helal olsun yorulmussun ama deymis demekki hatta dagitmissinda masallah seni alan yasadi kuzummmmmmm:nazar:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaa:1shok: nasıl hayret ettim ama ben de :uhm:

o tatlı var ya görünümü beni bitirdiopuyorumnanaktan

linkini verebilcen mi kıslarda özensinler:jeyyar:

hımmm o zaman benim müstakbel 4 görümce 2 elti 1 kaynana için elinde bir formül vardır diye düşünüyorum...özellikle of bölgesindeki türleri için
:roflol::roflol::roflol:

offf bolgesı ne oluyorr kızz? CADIARZU uykum mu geldıı nee hecc bıseyy anlamıyorum.. mirmirmirmir

delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaa:1shok: nasıl hayret ettim ama ben de :uhm:

Bıyerınız şişşin mı demek ıstıyon sen
Zaten gıremedım kk ya dıye herbıyerım sısdı
:nazar:

sardunya canım gece gece bide tatlımı yaptıracanız kıııııııııııız

ayyy evett yaa bende gordumm o tatlıları..nolurr getımeyın tekrarr.lakın gormemek ıcın cokk caba sarf edıpp debelenıım...:))

hıcc fenaa olmazz hanıı ıstemsızz habersızz cocuk belırmez kapıda... mafoldumben
yaa leylekler sipariş hesabı değil de kafasına göre takılırsa ne olcek:roflol::roflol:
offf bolgesı ne oluyorr kızz? CADIARZU uykum mu geldıı nee hecc bıseyy anlamıyorum.. mirmirmirmir

trabzon un of ilçesi canım...bizim mayınlı bölgemiz sarduşla:roflol::roflol::roflol:

:mymeka:öyle deme kiz pozitif düsün:teselli::1hug:

pozıtıfımı kalmıss ıncımm yaa fenalardayımm valla... :çok üzgünüm: stres yaptımm senağlama ne olcaksa bır an once olsaa keskede sonuca goree hareket etsemm..buu belırsızlık cıldırtıyor benıı... laelaelaelaelae

yaaa ben de deminden beri ona takıldım kim ola ki:1ninca:süprizzzzz

Oyle takılmakla olmaz
mısafır dedıgın ılgı ıster
bak da ogrennn

hosgeldiniz%5B1%5D.jpg

Buyrunnnnnn

cay2.jpg

howareyo.JPG

gleglecv5.jpg

X