- 25 Mayıs 2009
- 2.726
- 4
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.321
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
leylek devri yinemi baslatilsa ne:roflol:
hıcc fenaa olmazz hanıı ıstemsızz habersızz cocuk belırmez kapıda... mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
leylek devri yinemi baslatilsa ne:roflol:
kıs ben 3 koca 1 görümce gördüm:roflol: oda 2. kocadan ve dünya tatlısı hala görüşürüzopuyorumnanaktan
görümceler kaynanalar uzmanlık alanım deüüllmafoldumben
tmyy buarada seni tbr etmeden gecemicem yengemin meshur tulumba tatlisini yapmissin helal olsun yorulmussun ama deymis demekki hatta dagitmissinda masallah seni alan yasadi kuzummmmmmm
hımmm o zaman benim müstakbel 4 görümce 2 elti 1 kaynana için elinde bir formül vardır diye düşünüyorum...özellikle of bölgesindeki türleri için:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:sende neyin ne oldugunu hatirlat azcik k.kda dolascana:roflol::roflol:aynen aynen onun icin suan donluda donsuzda görünsem beni cibildak saniiiiiiii:jeyyar::roflol:
hımmm o zaman benim müstakbel 4 görümce 2 elti 1 kaynana için elinde bir formül vardır diye düşünüyorum...özellikle of bölgesindeki türleri için:roflol::roflol::roflol:
anaaaaa kıs sürekli bi misafir var bu sakın:1shok::1ninca:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaa:1shok: nasıl hayret ettim ama ben de :uhm:
o tatlı var ya görünümü beni bitirdiopuyorumnanaktan
linkini verebilcen mi kıslarda özensinler:jeyyar:
anaaaaa kıs sürekli bi misafir var bu sakın:1shok::1ninca:
o hic gitmiyiii ki anacim,gelmeye korkii zannedersem gazoz sprey nuri coskun minikden bilem bence korkiiihala bi misafirimiz var kizlarrrrrrrrr kim ola hayrola :)))))))
delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaa:1shok: nasıl hayret ettim ama ben de :uhm:
hıcc fenaa olmazz hanıı ıstemsızz habersızz cocuk belırmez kapıda... mafoldumben
yaa leylekler sipariş hesabı değil de kafasına göre takılırsa ne olcek:roflol::roflol:hıcc fenaa olmazz hanıı ıstemsızz habersızz cocuk belırmez kapıda... mafoldumben
offf bolgesı ne oluyorr kızz? CADIARZU uykum mu geldıı nee hecc bıseyy anlamıyorum.. mirmirmirmir
:mymeka:öyle deme kiz pozitif düsün:teselli::1hug:
yengen bana anlatti bikerem o tatlinin nasil yapildigini ayrintilariyla hemde,yapacam bir vakit bulsamhttp://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/282526-meshur-tulumba-tatlim.html
vermemmi yengosum yapmis pirlantam ben hep yiyorum sekerparesinide tulumbasinida:jeyyar::roflol:
yaaa ben de deminden beri ona takıldım kim ola ki:1ninca:süprizzzzz
:roflol::roflol::roflol:sende neyin ne oldugunu hatirlat azcik k.kda dolascana:roflol:
yaa leylekler sipariş hesabı değil de kafasına göre takılırsa ne olcek:roflol::roflol:
trabzon un of ilçesi canım...bizim mayınlı bölgemiz sarduşla:roflol::roflol::roflol: