- 27 Ocak 2009
- 2.128
- 11
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.241
ooo tesekkur etmelerıı lazımm bacumm tesekkurr... ıstedıklerı o degıl mıı zatenn gozuu acık gadunnn... :jeyyar:
Şeniz
senin geyiğin sen uzun süre gelmeyince kapıdan gelene geçmeye sarkmaya başladızemuszemus...
sonuç iyi gomadın seni beklemedi:roflol:
:enbuyukkk:bizim zamanimizda nerdeydi bu kk ya:enbuyukkk:
ayyy aklıma böcek ilacı reklamları geldi niyeyseee:roflol::roflol:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::asigim:
walla benim koca adayımda bu sprey ters tepebilir diye de korkmuyor değilim aslında...
işte o zaman bittim demektir..bol bol topic açarım siz de gelir yorum yaparsınız..
bugün canım hıyar turşusu çekti acaba hamilemiyim
evsahibi kiraya zam yaptı belki de hamileyim
hava yağacak gibi kesin hamileyim:roflol::roflol::roflol::roflol:
yakinda oda cikar insaaaaaaaaaaallahkaydirigubbakcemile3bi de görünmez yapsa bazen gözüme gözükmese tam süper olacak:roflol::roflol::roflol:
biz daha çok şyler öğretiriz bekarlara
dert köşesindede açıyoruz gözlerini
artık aldatılan kadında yok
olmayacak inşallah:smiley-cool:
hee yaaa doggruu soyluyoo.ogrendık de cıftt olarakk ben yenılerde unutturacagım dıyee cebellesıyorum... mafoldumben
selam canımsengözlerimebaksanab
meraba canım hosgeldın..yenı geldıgıne goree senınkı de yenıı yattı he... :jeyyar:
ooo hoşgeldinn canımm:1hug:
ee koca doğal yollamı uyudu yoksa spreylemi:roflol::roflol::roflol:
öyle valla canim yaaa,ben olmadan sen stresli,sen olmadan ben hafisaziz:mymeka:ya gördünmü hem sefiyom hem döfüyom hem hatirlatiyom:mymeka:sen bensiz ben sensiz napariz stress topum:roflol:
tabi canım benim gözlerim fazlasıylan açıldı kk da
kaynanayla başetme yolları
eltiye gol atmanın ipuçları
görümceyi nakavt etmenin sırları...vs:roflol::roflol::roflol:
deneme bir kiiii
bencede :enbuyukkk:
KKopuyorumnanaktan ile aramısa giren herşey düşmanımızdırkötükedihüso
muhakkak al canim her eve lazimmmmmmm CADIARZUCADIARZU hoşumamı gitti nediralkisalkisalkis
bende alazzzzzaaaam çeyizimde dursun seneye çoook lazım olcekşakkıdı
ınsallahh da baglantıyı kuramadım pekk ben :uhm: ...valla gozu acık olanda aldatılıyor kapalı olanda... onemlı olan kadın degıll erkek uckurunu tutsun da sarkmasın ona buna tobee tobeee.. :dilcikar: buraya gırdım gırelıı kımın kocasına kızdıysam saydım doktumm...mafoldumben
deneme bir kiiii
:roflol:kiz sonrada donlu donsuz zamani gelir yalvaririz ne unutucaz unutturcaz:jeyyar::roflol:
bunu msn den mi sormak istersin yoksa "sitede yaşadığınız sorunlardan" mı sormayı tercih edersin:roflol::roflol: