- 15 Haziran 2008
- 5.190
- 5
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.201
:roflol:seninkinden kac tane konuldu sayamadimmmmmmmmmmm:roflol:
istedigin yere uygula canim,her yönde etkili
burnuyla nasıl bir zarar verebilir ki zaten yapacağını yapar yine burun delikleri zayi olsa da...:roflol::roflol::jeyyar:kanimca burun deliklerine:roflol:
:jeyyar:neresi o an için tehlike teşkil ediyorsa o bölgeye:roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
yaw bu sığınakta çok gülüyüom ben yaaa. iyiki açmışsın bu topikleri sardunyam.
iyiki geyüğümü koduğum yerde halllettirmişsin.sırnaşık şey ben senden şüpheleneiyom kimi saldın üstüne namıslı seksü geyüğümün.
c slkki olsa burda isi ne looo,sabaha kadar gelemez ki..........:roflol:alkisalkisalkisopuyorumnanaktanhosgeldün ayagindami uyuttun yoksa spreymi uyguladin yoksa donsuzmu görükdün:jeyyar::roflol:
a mi
b mi
c mi
yoksa d hicbirimi:roflol:
:mymeka:nasil bilmisen lo icine kacdi ya yuttun ya adami ekmek arasi döner oliim derken onu ekmek arasi yaptin ya:mymeka:
selam canımsengözlerimebaksanabhuuu hatınlar nabersiizzz
bi slm virem didim
veeeeeeeeee ben tekrar sohbetteyim
kocamı yatırdım
:roflol:bendenmi süpheleniyon:1shok:
verdim gazozu saldim cayira en son bayira karsi yatir beni diye söyleniyodu geyigin gerisini görmedim duymadim bilmiyorum:roflol:
istedigin yere uygula canim,her yönde etkili
sen kendin karar ver dostun düsmanin kim diyeeeeeeee:roflol:
bak hatirladim simdi,hafiza gidip geliyii,sende olmasan incim napcam ben,mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:c slkki olsa burda isi ne looo,sabaha kadar gelemez ki..........:roflol:
huuu hatınlar nabersiizzz
bi slm virem didim
c slkki olsa burda isi ne looo,sabaha kadar gelemez ki..........:roflol:
huuu hatınlar nabersiizzz
bi slm virem didim
aynen öyle canim,slktigin an etkili,uyuyup kaliyoo,ondan sonra rahatiz,bak biz niye sabaha kadar burdayiz,hic bahane bile uydurmamiza gerek kalmiyiii,iki tis tis,sonra gelsin k.k..........:dance::teytey:istenilen yer uyutulabilir yani:jeyyar:
o halde kadınlar artık başım ağrıyo herüf demicekler.
bende alsammı bidene evlenince lazım olur gibi duruyo heves ettım yaaa canım çekti
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hec iste herkesi kendim gibi saniyom bende,peeee:mymeka:ne biliyon uzun metrajli diilde kisa metrajli olmus olamazmi:roflol:
tabikide donsuz gözüktüm
tam olarak neyden korunucaz düşmanımı bileyim ona göre şeyedeyim:1ninca:
ahanda bı tanee daha...anam bu adamlara ne oluyoo bolee..gece yatmak bılmıyorlar sabahh kalkmakk.. CADIARZU