KK Kadn Snma Evi .

bu en merakın pahalıya patlayabilir ama:jeyyar: GEYİKHANE ye en son bi OSMAN KÜTÜK getirdim:jeyyar::jeyyar:
yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:

oooooo o zaman başka......... teşekkür ederimm.... :jeyyar: sositososito kaydirigubbakcemile
Recaa ederım gorevımızsengözlerimebaksanab
kral dairesi benim... :mymeka: sardunya altınları aldı ama hala kral dairemi göstermedi......... :1closedeyes:

Sözu sardus verır altınlar malıyenın elıne gelır
E tek altın cozum degıl tabı
bı kac gunde calıs geyıkhanenın hesabına :jeyyar:
daılerenın en kralı hatta en kralıcesı belkı senın olabılerrrr

yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:

buraya giremes tabikim:teselli: onlar geyikhane malları:roflol: demirbaşı:jeyyar:

onlara bakıcı tutmak lazım şimdiCADIARZU geceleri geyikhane de çalışmayı kabul edersen neden olmasın

bana ücret verirseniz ben çocuklarla ilgilenirim...... hihoyyyt ne de olsa şunun şurasında ana sınıfı öğretmeniyiz........... kaydirigubbakcemile5 bakın yine söylüyorum: yeme, içme, oda parası vermem ayrıca da istediğim robotu alırım.... anlaştık mı? :jeyyar: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

eeee ben cok calistim baskandanda kral bir daire,istedim,ama vermiyiii,niyeki

Son düzenleme:

vereliniortak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ...zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bir şey sorabilir miyim? hihoyyyt geyikhane de çalışınca ne iş yapılıyor? :uhm: pek bir şey anlamadım da.... CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…