• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK kadınlari yüzünden...

Ayy al benden de o kadar her sabah koşarak evden çıkıyorum :63: uykusuzum sürekli alarm fazla çalınca herif söyleniyor gece yazmiyorsun sabah kalkıyorsun diye:KK53::KK70:

Yalnız geyik bu yazdıklarınız biliyorsun dimi :KK66:

Bende ayrılamıyorum valla şu meşhur konu çok ilgimi çekti gerçek dışı gibi:eek:
O kadar da takip ediyorum hangi konuyu kaçırdım ki :D

Sevgili konu sahibesi aynı dertlerden bende muzdaribim hele o kol uyuşması :(

COLIN COLIN bak kkya ilk üye olduğum zaman amaç o kadar dalga idi kiiiii yazdığım yorumu atıyorum :KK70: :KK70: eşimle birlikte yazmıştık, konuları dışardan okuyup okuyup tiye alıyorduk üye olunca mesajım bu :KK70:

"canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum benim de çok yakışıklı ve çok karizmatik sevgilim değil bir kocam var onunla birlikteyken çarşıda pazarda vb yerlerde herkesin gözü bizimde üstümüzde fakat hiçkimse bize gülerek yada alaycı bir tavırla bakmıyor çünkü kocamla ben birbirimize çok yakışıyoruz ve çok uyumluyuz bence siz de bunu başarabilirsiniz sen biraz hatta biraz daha fazla topuklu giyinmelisin sevgiline gelecek olursak o da biraz fedakarlık yapıp dizlerini belinden bükerek hareket etmeli bu sayede aranızdaki uyumsuzluk da giderilecek iyi akşaamlar canımmmEn Büyük TÜRKİYE"

konunun adresi de bu oku bir yaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sevgilime-bakiyor.709867/page-3#post-34883031
Ahahahha dizlerini beliden bukmek nedir ya :KK70:O nasil bir yurume sekliymis oyle :KK70:

Konu sahibi munenin kanatlarına takılmış ama :KK55:

Her gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)

Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim :KK70:

Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))

bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm :KK70:

Bu hepimizin derdi şekeriim :KK30:

Ahahaha :KK70:
O degil de, "kocacim seni cok seviyorum" diye bdv da konu acildigini dusuundum de bi an :KK53: gelecek yorumlar falan :KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Burdan bana iş çıkmaz deyim her konuya çemkiren arkadaşlar kaçardı:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X