- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
Yılın en çalışkan üyesine adayım ondan çalışıyorum vızır vızır![]()
yanlış tarafa çalışıyorsun ama mune değil biz kalabalığız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılın en çalışkan üyesine adayım ondan çalışıyorum vızır vızır![]()
vaatlerim bitti mi sanıyorsun? en çok banlanan üye olmaya ne dersin
O kadar da takip ediyorum hangi konuyu kaçırdım kiYalnız geyik bu yazdıklarınız biliyorsun dimi
Bende ayrılamıyorum valla şu meşhur konu çok ilgimi çekti gerçek dışı gibi![]()
"Esimin is yerindeki kiz arkadasi"Bahsettiğiniz konu ney ben erken uyumuşum![]()
vaatlerim bitti mi sanıyorsun? en çok banlanan üye olmaya ne dersin![]()
Gidişatım o yönde zaten tatlı tatlı iki saattir geyik yaptırıyorsun bana![]()
Ahahahha dizlerini beliden bukmek nedir yaCOLIN bak kkya ilk üye olduğum zaman amaç o kadar dalga idi kiiiii yazdığım yorumu atıyorum
![]()
eşimle birlikte yazmıştık, konuları dışardan okuyup okuyup tiye alıyorduk üye olunca mesajım bu
"canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum benim de çok yakışıklı ve çok karizmatik sevgilim değil bir kocam var onunla birlikteyken çarşıda pazarda vb yerlerde herkesin gözü bizimde üstümüzde fakat hiçkimse bize gülerek yada alaycı bir tavırla bakmıyor çünkü kocamla ben birbirimize çok yakışıyoruz ve çok uyumluyuz bence siz de bunu başarabilirsiniz sen biraz hatta biraz daha fazla topuklu giyinmelisin sevgiline gelecek olursak o da biraz fedakarlık yapıp dizlerini belinden bükerek hareket etmeli bu sayede aranızdaki uyumsuzluk da giderilecek iyi akşaamlar canımmm"
konunun adresi de bu oku bir yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sevgilime-bakiyor.709867/page-3#post-34883031
ayyy bir saat gülmüştüm bunu yazdığımızdaAhahahha dizlerini beliden bukmek nedir yaO nasil bir yurume sekliymis oyle
![]()
Kız profil foton bizim kirmizili teyze degil.mi bn mi yanlis görüyomAyy al benden de o kadar her sabah koşarak evden çıkıyorumuykusuzum sürekli alarm fazla çalınca herif söyleniyor gece yazmiyorsun sabah kalkıyorsun diye
![]()
yırttık galiba
yırttık galibasadece konu taşınmış , mapusa düşen yok
![]()
Her gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)
Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim
Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))
bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm![]()
Ahahaha
O degil de, "kocacim seni cok seviyorum" diye bdv da konu acildigini dusuundum de bi angelecek yorumlar falan
![]()
O canim benim kankim inşallah kendisiyle tanışmaya da gideceğim :)Kız profil foton bizim kirmizili teyze degil.mi bn mi yanlis görüyom![]()
Ama K.i.b basıp banlanmanda sebep olan da sitede ki kadınlar
Buyur gel canim bn tanistirayim aslinda cok acilarin kadiniO canim benim kankim inşallah kendisiyle tanışmaya da gideceğim :)
Evet hikayesini okudumBuyur gel canim bn tanistirayim aslinda cok acilarin kadini