- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
- Konu Sahibi Novamber wind
amanın bu ne hızzz teşekkür ettim çook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cınsıyet bellı olsa da kullansam şunlardan
Siyah&beyaz bayan avatarları var mı acaba?? :)
Çok teşekkür ederimbuyur canım
buluruz canımBade koreli hatunların var mı
buluruz canım
buyur cecenn boyutları kk uygun
Badecim benim profilimdeki resmi yani avatarımı orta büyüklüğe getirebilirmisin ? Şimdiden teşekkürler..inşallah safranım hayırlısı ile doğsun minik tırtılımız teyzesi ona bissürü avatar yapar
Bu son koydukların da güzelmiş. Şöyle güçlü kadın, erkek mi o da neymiş diyen kadın yok mu?
öyle bir kadın daha yeryüzüne inmedi
Ben ilk olcam.
hala korkuyorum kız deme öyle. Uçağa binip kaçıp gittimin hayallerini kuruyorum sonra elimi tutunca geçiyor,hani sen ilk olacağıdın cicim
vaay seni seni avatar arıyodum denk geldim. dedim zaman ne çabuk geçiğ kız buldu evleniğ sen bekar ölcenhala korkuyorum kız deme öyle. Uçağa binip kaçıp gittimin hayallerini kuruyorum sonra elimi tutunca geçiyor,
Yok be evlenmiyorum. en az 2 senem var bu şartlarda devam ederse. Bitebilir de, her sey mümkün. Ne olacağı belli olmaz.vaay seni seni avatar arıyodum denk geldim. dedim zaman ne çabuk geçiğ kız buldu evleniğ sen bekar ölcen
hayırlısı olsunYok be evlenmiyorum. en az 2 senem var bu şartlarda devam ederse. Bitebilir de, her sey mümkün. Ne olacağı belli olmaz.
Sağol canım insallah.hayırlısı olsun