KK DİSCO açıldı!!! :))

pardon disco yerine baloya gitmişim kızlar

ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh çoştuk kızlarrrrrrrrr

yabangülüm dj liğin mükemmel haydi hoppaaaaaaaaaaaa

içecek beleşmiş de bi meyve kokteyli alabilir miyim?:içelim:

heyyyyttttttttttttt coşuyoruz kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr:lepi:hihoyyythihoyyyt hopaa:dance:

ben geldım...ufak ufak kıvırayım...çıstak .çıstak

Son düzenleme:
ben kıvırmayı bılmem taze gelınım ben kösede uslu uslu otururumm :1closedeyes: ilaçlı bıseyde ıcmem benım sahıbım var baskasına kanmam bıleısnız:dilcikar:

kızlar bende geldim beleş oldugunu duyunca dayanamadım morelım de bozuk biraz kafa dagıtırım diye düşündüm ama nişanlıma söylerseniz bozuşuruz ona göre haydiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::dance::dance:hihoyyythihoyyyt

tamam bebegim ya kızma geliyorumkaydirigubbakcemile

ben kıvırmayı bılmem taze gelınım ben kösede uslu uslu otururumm :1closedeyes: ilaçlı bıseyde ıcmem benım sahıbım var baskasına kanmam bıleısnız:dilcikar:

kız ben de korkarım boyle ortamlardan...nurısı var...coskunu var....bız kıyıda kıvıralım...

tmyy nan kafan kopcakk bee:roflol:
duygu bız onların bıldığı gızlardan deılık anacım kıvrıl yamacıma

tmyy nan kafan kopcakk bee:roflol:
duygu bız onların bıldığı gızlardan deılık anacım kıvrıl yamacıma

yok öle yağma piste alalım sizi hade bakayım uğur böcüğü kulağıma senin iyi break (yanlış yazmış olabilirim:) dans yaptığın geldi hade anacım piste gel açılırsınhihoyyyt.

uğur böcüğünü dans ederken gizli gizli çektim işte ispatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…