KK daki bayanların en çok nelerine özeniyorsunuz?

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
itiraf edeyim ben, ilk üye olduğum günlerde tek yeşil karem varken çok yeşil karesi olan üyelere özeniyordum delikafadulden

peki sizin burda karşılaştığınız ve ben de yok dediğiniz neler var?

özenmek sanırım biraz tanıdıktan sonra yapılabilecek bir şey
elbette tecrübeli ve iyi dostluklar kurmuş üyelere özenmek değilde
ne bileyim beğeni gibi bir şey duyuyorum sanırım :1closedeyes::1closedeyes:

çok mantıklı yazan, kendini gayet güzel ifade edebilen, yazıları keyifle okunan 1-2 üyeye özenmemek mümkün değil

ben özenmek diye ifade ettim, beğenmek olarakta düşünebiliriz sonuçta...a.s.

çok beğendiğim bir şey buldum, çok iyi yemek yapan hatunlar var, profesyonel düzeyde demek istiyorum, mutfağa çok meraklı biri olarak onlardan etkilendiğimi yadsıyamam sanırım :):)

çok beğendiğim bir şey buldum, çok iyi yemek yapan hatunlar varcokacimcoook, profesyonel düzeyde demek istiyorum, mutfağa çok meraklı biri olarak onlardan etkilendiğimi yadsıyamam sanırım :):)

üyelik tarihi 2007 olan üyelere özeniyorum...

eski üye yeni üye olayı değil...
açmayı düşündüğüm fakat çok zaman önce açılmış topik konuları bakımından...
çocuk istismarı konusu nasıl açılmamış çok şaşırdım ve kendi adıma sevinmedim desem yalan olur.

Bence herkes kendi çapında özel zaten............................

kesinlikle özel...

zaten hepimiz özel olduğumuz için özenilen yanlarımız vardır...ama kimse de dört dörtlük değildir...örneğin kimimiz saçımızı kendimiz yapamıyoruzdur, burda saçlarına kendi süper şekiller veren birine rastlar ve keşke ben de kendi saçımı böyle yapabilsem der, saçını süper yapan kişi de birinin yemek tariflerine rastlar ve özel yemekler yapabilmek ister...amaçta bu değil mi zaten, birbirimizden fikir almak ve paylaşmak....

şu elleri mahir hatunlar var ya.. hem akıllı hem maharetli,hem pcye,hem evıne ,hem işine yetısen hatunlara bayılıyorum..

KK'daki hamiş bayanlara çok özeniyorum Karınlarını gördükçe hemen evlenip çocuk yapasım geliyor

Allah gönlüne göre versin canım, ben de özeniyorum ama daha zamanı var, bekliyorum bakalım..biraz evliliğim oturunca ben de o özendiğin hamiş bayanlar arasına katılacağım inş...

Üye olmadan 1 gün önce burayı inceliyordum..CADIARZU
O zamanlar imzalarımız vardı..
Bir kadının imzasını gördüm..:1shok:
Allah dedim bu ne güzellik..:1rolleyes:
Adına baktım..
Allahım be ne tatlı bir isim..Şeniz
Kimin aklına gelir ki böylesi..
İsim de vereyim; Kuzum:1hug:

Hem ev işi,hem çalışma hayatı,hem sosyal yaşamı birada çok güzel bir dengeye oturmuş bayanlara........

Kendini yazıyla güzel ifade edebilen bayanları birde el emekleri bölümünde;
çok yaratıcı, hiç aklıma gelmeyecek şeyler yapan hanımları çok beğeniyor, takdir ediyorum.
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…