KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

iyi geceler kızlar bende yeniyim araştırıyorum bakıyorum ama öğrendim yavaş yavaş .
canım hoşgeldin gell gell
kolaydır öğrenirsin hemen.
kaç yaşındasın?

Topıkte genel bekar herhalde evlı olanlar varmı el kaldırsın ben 22 yasındayım evlıyım bıtanee cocugum var ben kendımı tanıttım dewam eden varsa ben gııbı kendını tanıtmaya buyursun

22 yaşında ve anne misinAllahım ne kadar güzel yaa
ben bekarım canım 20 yaşındayım. kaç yaşında evlendin?

Topıkte genel bekar herhalde evlı olanlar varmı el kaldırsın ben 22 yasındayım evlıyım bıtanee cocugum var ben kendımı tanıttım dewam eden varsa ben gııbı kendını tanıtmaya buyursun

22 yasındayım ögrencılık yolunda hala dewam etmekteyım:) ınsalla bı 4 yıl sonra evlenurumm:)

bir ikizler burcu erkeğide bende mevcut 84 model kendisi tamda ikizlerdir yani söylemesi ayıp bazen iki farklı insanla birlikteymişim hissine kapılıyorum ben demekki terazi sayesinde dengeleri koruyorum yoksa halimiz kötü valla

canım hoşgeldin gell gell
kolaydır öğrenirsin hemen.
kaç yaşındasın?

22 yaşında ve anne misinAllahım ne kadar güzel yaa
ben bekarım canım 20 yaşındayım. kaç yaşında evlendin?

wenarss bugun bıze ınat tum genc anneler burda

aa canım benimki de 84 model bir ikizler
haziranın 7sinde doğmuş.
ve sen de benim gibi aslan burcusun.
ne çok ortak noktamız var

aa canım benimki de 84 model bir ikizler
haziranın 7sinde doğmuş.
ve sen de benim gibi aslan burcusun.
ne çok ortak noktamız var

ben bı kaynanama sorayım dogum tarıhınde bı sorun olmasın benım sevgulusummmun:)
dengesızlık nerdee benım sevgulusum nerdee

hoşbulduk kızlar bende kendimi tanıtayım o zaman adım medine
bende 84 ikizlerim
4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir oğlum var ve ankaradan katılıyorum

Ayy ne kadar samimi ve sıcak bir ortam olmuş burda :)) Maşaallah diyelim Ben de 23 yaşındayım 23 yıllık bir Dila :)) hala bekarım sanırım yaza nişanım var

Bende evliyim cnm martta 2.sene olacak inşş =)) 23 yaşındayım..ama bebiş yok henüz diliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…