canım hoşgeldin gell gelliyi geceler kızlar bende yeniyim araştırıyorum bakıyorum ama öğrendim yavaş yavaş .
Topıkte genel bekar herhalde evlı olanlar varmı el kaldırsın ben 22 yasındayım evlıyım bıtanee cocugum var ben kendımı tanıttım dewam eden varsa ben gııbı kendını tanıtmaya buyursun
Topıkte genel bekar herhalde evlı olanlar varmı el kaldırsın ben 22 yasındayım evlıyım bıtanee cocugum var ben kendımı tanıttım dewam eden varsa ben gııbı kendını tanıtmaya buyursun
hoş geldinnnnnnben geldim deyip de kaçanlardan olma
hosssgeldınnnnnen geveze mekana geldın valla
tanıtayım kendımı basak burcuyum tam bı melekıımmm dıorum kızlar ınanmııooo aaaa
canım hoşgeldin gell gell
kolaydır öğrenirsin hemen.
kaç yaşındasın?
22 yaşında ve anne misinAllahım ne kadar güzel yaa
ben bekarım canım 20 yaşındayım. kaç yaşında evlendin?
bir ikizler burcu erkeğide bende mevcut84 model kendisi tamda ikizlerdir yani söylemesi ayıp bazen iki farklı insanla birlikteymişim hissine kapılıyorum ben demekki terazi sayesinde dengeleri koruyorum yoksa halimiz kötü valla
inanmaz mıyız hiç canım aaaaa
lavinia bak denizbatın 22yaşında ve anneymiş, kıskandım ben amaa
Ben de geldim aranıza alır mısınız
aa canım benimki de 84 model bir ikizler
haziranın 7sinde doğmuş.
ve sen de benim gibi aslan burcusun.
ne çok ortak noktamız var
hehe =)) yok cnm daha yeni geldim ne kaçmasııı
wenarss bugun bıze ınat tum genc anneler burda
haydi kızlarr uykumm geldi benimm iyi geceleeeeeeeer
valla bende yeniyim ama burası okadar koccaman bir ailekii sanırım bizede yer vardırr
aa canım benimki de 84 model bir ikizler
haziranın 7sinde doğmuş.
ve sen de benim gibi aslan burcusun.
ne çok ortak noktamız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?