- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
- Konu Sahibi KarKralicesi
iyiki harfleri doğru yazdın yoksa güme gidecektik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
KAYDAR MI:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiki harfleri doğru yazdın yoksa güme gidecektik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
KAYDAR MI:roflol::roflol:
valla. çok ilginç. demin, demir demirkan vardı. herife dibim düşüyor. zaten görmüştüm kendisini. pek yakışıklı ya kendileri.
hangisi yarıyor ablacımya hanımlar gerçekten doğru bu belgeselde izlemiştim afrika kadınları yapıyormuş bunu dikkat edin ciltleri gerçekten pürüzsüz.
kendi arkadaşımdan biliyorum bunu çok sivilceli bir cildi vardı sırtı filanda öyleydi inanın geçti bu sorunu [/B]
ayy düşünsene kadın çişini yüzüne sürüp yatıyor herüfüde tepikliyor kadın git çiş kokuyon diye sempatiksalakcinni akannehir
yapan var ama sempatiksalakcinni
ya hanımlar gerçekten doğru bu belgeselde izlemiştim afrika kadınları yapıyormuş bunu dikkat edin ciltleri gerçekten pürüzsüz.
kendi arkadaşımdan biliyorum bunu çok sivilceli bir cildi vardı sırtı filanda öyleydi inanın geçti bu sorunu
hahha bi arada birisi konu açmıştı ya
kocasının menisini yüzüne sürüyomuş
bizim kızlardan biride cevap vermişti bende ishal olunca sürüyo o daha faydali demişti :roflol:
daa ne kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol:evet ya çok yakışıklııı benim kocişte boyu biraz uzun olsa dişleri düzgün olsa göbişi gitse popda küçülse aynı demrdemirkan bekaydirigubbakcemile3
hangisi yarıyor ablacım
tis mi, zincir mi :roflol::roflol::roflol:
daa ne kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol:
eşin ni zaman göbeklendi gı sırnaşık şeysırnaşık şey
çiş değil öbürkü sempatiksalakcinni
ben siğile sürüldüğünü duymuştum.
desene kremlere boşuna para dökik, evlendim ekomiye can veremedim, çok müsrifim çook sempatiksalakcinni
çiş değil öbürkü sempatiksalakcinni
evet ya çok yakışıklııı benim kocişte boyu biraz uzun olsa dişleri düzgün olsa göbişi gitse popda küçülse aynı demrdemirkan bekaydirigubbakcemile3
haha toprak o ne yaa nerede açılıyo bu konular nasl benden kaçmış :roflol: :roflol: :roflol:
nasıl becerdin kız1 senedir göbekli doğuracagı gunu beklioz kaydirigubbakcemile3
nasıl becerdin kız
KKdan bunun formülünü de mi öğrendin sırnaşık şey
töbe töbe kaydirigubbakcemile3
anlatıma bak ya sölemicek yani öbürkü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
desene kremlere boşuna para dökik, evlendim ekomiye can veremedim, çok müsrifim çook sempatiksalakcinni
salvolin kremden bile daa iyi sırnaşık şeysırnaşık şey
ıyyyyyyyy
böghhhhhhhhhh
puuuuuuuuukafamçokkarıştı